Agentul de la UNCLE – The Man from UNCLE (2015) film online subtitrat

Regia: Guy Ritchie
Scenariu: Guy Ritchie, Lionel Wigram
Actori: Armie Hammer, Hugh Grant, Henry Cavill, Alicia Vikander
Anul: 2015
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 7.6

loading...

Primul film din seria ”noutăți” se numește ”Agentul de la UNCLE – The Man from UNCLE” de genul acțiunea îi are ca actori pe Armie Hammer, Hugh Grant, Henry Cavill, Alicia Vikander.
Producţia Warner Bros. Pictures “Agentul de la UNCLE – The Man from UNCLE” îl aduce pe Henry Cavill (“Man of Steel: Eroul”) în rolul carismaticului Napoleon Solo, în timp ce Armmie Hammer (“Reţeaua de socializare”) îl interpretează pe rivalul său, KGB-istul Illya Kuryakin. Inspirat din popularul serial difuzat în 1960, filmul este regizat de Guy Ritchie şi are premiera pe marile ecrane din ţară pe 21 august.

Plasat la începutul anilor 60′, în plin Război Rece, “Agentul de la UNCLE – The Man from UNCLE” evidenţiază concurenţa dintre cei doi agenţi de top CIA şi KGB. Nevoiţi să lase deoparte vechile conflicte, cei doi trebuie să facă echipă pentru a opri o organizaţie criminală internaţională, care vrea să destabilizeze fragila ordine mondială folosind arme nucleare şi tehnologie avansată. Singura pistă către organizaţia secretă este fiica unui om de ştiinţă german dispărut, prin intermediul căreia cei doi se pot infiltra în organizaţie.

Southpaw (Lovituri de Stânga), îi are ca actori în rolurile principale pe Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Forest Whitaker. Acțiunea filmului “Agentul de la UNCLE – The Man from UNCLE” : Regizorul Antoine Fuqua („Training Day”) şi scenaristul Kurt Sutter („Sons of Anarchy”) prezintă filmul „Southpaw: Lovitură de stânga” – povestea fascinantă a lui Billy „The Great” Hope, deţinătorul actual al titlului de Campion Mondial de Box la Categoria Supergrea (jucat de Jake Gyllenhaal, actor nominalizat la Oscar).
Billy Hope pare că le are pe toate: o carieră impresionantă, o soţie frumoasă şi iubitoare (Rachel McAdams), o fiică adorabilă (Oona Laurence) şi un stil de viaţă luxos. Însă când tragedia îi loveşte familia, iar managerul şi prietenul lui de-o viaţă (Curtis „50 Cent” Jackson) îl părăseşte, Hope ajunge în cea mai grea situaţie din viaţa sa.

În acel moment, îi cere ajutorul unui salvator improbabil, de la o sală de gimnastică de cartier: Tick Willis (Forest Whitaker, premiat cu Oscar), un luptător pensionat, care acum îi antrenează pe cei mai duri boxeri amatori din oraş. Cu viitorul său depinzând de îndrumarea şi tenacitatea lui Tick, Billy intră în cea mai grea luptă a vieţii sale, în vreme ce se străduieşte din răsputeri să fie iertat şi să recâştige încrederea celor pe care îi iubeşte in filmul Agentul de la UNCLE – The Man from UNCLE.