Agenţi aproape secreţi – Central Intelligence (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Rawson Marshall Thurber
Actori: Kevin Hart, Dwayne Johnson, Amy Ryan
Anul: 2016
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Agenţi aproape secreţi – Central Intelligence

Filmul prezintă povestea unui agent CIA letal (Johnson), care se întoarce în orașul natal pentru reuniunea de liceu. Pentru că e pe urmele unui caz top secret, îl ia drept partener, cu forța, pe cel care a fost cel mai tare tip din campus (Hart. Acum un contabil cuminte căruia îi e dor de zilele de altă dată.

Înainte de a se prinde în ce s-a băgat, contabilul își dă seama că e prea târziu să mai iasă. Așa că se lăsa târât în cele mai periculoase schimburi de focuri, urmăriri cu mașina și spionaj cu risc mortal.


Trailer Central Intelligence


Central Intelligence, cu The Rock Dwayne Johnson si Kevin Hart

Filmul este o acțiune comedie în venă de “socrii” și “Midnight Run”, cu o pata de prost gust de film din anii 1930. Kevin Hart joacă Calvin Joyner, un worrywart deadpan, care a fost votat “cel mai probabil de a avea succes” în liceu. El are o slujbă bună și o soție fermecătoare, dar încă se simte ca un eșec. Dwayne Johnson joacă vechiul său coleg de liceu, Robert Weirdicht, alias Bob Stone, un copil gras bruscat care a crescut pentru a deveni un agent CIA musculos. Dar încă poartă o borseta și nu se poate opri din vorbit despre “Sixteen Candles.”

Bob este de șase picioare-patru și construit ca o figura de acțiune, care vine la îndemână în scene care l-au nevoie să se lupte cu un asasin inarmati cu nunchacku pe o motocicletă, sau piruetă printr-o zonă de luptă aruncarea explozibili mici din rucsac Fanny cum ar fi bugs Bunny ca Brünnhilde presărarea petale de flori în urma ei.

Bob spune că vrea doar să stea cu Calvin, singurul tip din liceu care a fost vreodată frumos. In ajunul 20 reuniunea lor de liceu. E secret un agent renegat acuzat de uciderea partenerului său și comiterea trădare. Si el are nevoie de expertiza contabila lui Calvin pentru a contracara un complot terorist și clar numele lui. Dar, adorația lui a lui Calvin este sinceră. El iubește Calvin modul în care copiii mici iubesc super-eroi. îl venerează. îl adoră.