Against the Wild (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Aventura, Familie
Producator(i): Richard Boddington
IMDB: 4.6
Regia: Richard Boddington
Actori: CJ Adams, Erin Pitt, Natasha Henstridge

Este o poveste Against the Wild de supravietuire sappy, curat și sigur, care din fericire nu vreodată devine supra-sentimental și melodramatic sau orice cu adevărat ridicol, dar, în același timp, de asemenea, nu se transformă în ceva prea solid, fie. Povestea este una simplă și previzibilă și care acționează într-adevăr trage filmul în jos.

loading...

Este întotdeauna o problemă cu filme Against the Wild steaua actori tineri în ea. În general vorbind, copii, tineri pur și simplu nu sunt printre cele mai mari sau cele mai convingătoare actori și că, din păcate este cazul pentru acest film, de asemenea. Acesta nu este neapărat modul în care acestea spun liniile lor sau interacționează unele cu altele, dar mai mult de faptul că acestea nu pot juca emoții foarte bine că mă bugged despre 2 tineri performanțele actor în acest film. Ei nu arata absolut speriat, disperat, nesigur sau chiar rănit la distanță și în durere, chiar dacă au supraviețuit doar un accident de avion și se pierd în pustie. Ei destul de mult acționează în același mod pe tot parcursul filmului Against the Wild, indiferent de ce se întâmplă. Trebuie să spun că am fost mai impresionat de performanța cainelui. Se pare că Lassie are un adevărat competitor! Nu se poate spune că exprimate adult este de a face o treaba mult mai bine, totuși. Deci da, poate că e adevărat că o parte din vină ar trebui să fie, de asemenea, pus pe film script-ul și regie și nu doar asupra actorilor.

Dar cred că cea mai importantă întrebarea privind acest film Against the Wild ar trebui să fie; Copiii se vor bucura de ea? Ei bine, chiar dacă am avea un timp extrem de greu de asteptare acest film unul bun, eu încă mai trebuie să spun că majoritatea copiilor se vor bucura, probabil, acest film Against the Wild. Pentru ei, este un film perfect aventuros, fără momente de groaza sau prea tensionate în ea. Cum am spus mai înainte, e un divertisment curate și sigure nd faptul că e incredibil de film previzibil și stereotipă, probabil, nu va deranja nici a tinerilor telespectatori.

Dar, evident faptul că acest lucru este un astfel de film Against the Wild formulă și previzibil încă într-adevăr ma deranjat. Filmul are un fel de lucruri în ea ca fiecare persoana ar veni mai întâi cu atunci când trebuie să vină cu o poveste despre persoane obtinerea blocați în pustie din Alaska. Există urși, lupi există, persoana se accidenteze în moduri stupide, apa “periculos” fluxuri, urca și cade, etcetera. Este dezamăgitor și oarecum enervant cum acest film nici măcar nu încearcă să vină vreodată cu ceva original sau surprinzătoare.