Against the Sun (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Brian Falk
Actori: Garret Dillahunt, Tom Felton, Jake Abel
An: 2014
Gen: Aventura
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Against the Sun

Harold Dixon si echipa lui formata din Tony Pastula si Gene Aldrich, pleaca in anul 1942 pe data de 16 ianuarie in cautarea unui submarin japonez in Oceanul Pacific. Avionul condus de veteranul Dixon se prabuseste in ocean, insa cei trei supravietuiesc. Ei reusesc sa se urce pe o pluta, dar fara apa si mancare nu mai au nici o speranta ca o sa fie salvati. Ei trebuie sa supravietuiasca acestei incercari dar sa si confrunte pericolele care ii inconjoara, rechinii, furtuniile violente si foamea.


Trailer Against the Sun


Review Against the Sun

Cele mai bune părți ale acestor povestiri sunt atunci când personajele trebuie să depana situații teribile. Cum se va face ei cârlige de pește? Cum se vor aduna apa? Ce despre arsurile solare? Și cum vor ști în ce direcție sunt în derivă, și cât de departe? In cartea Laura Hillenbrand a lui neîmblânzite, ea descrie modul în care Louis Zamperini și ceilalți bărbați din pluta ar vorbi unul cu altul despre alimente înapoi acasă, a intra în detalii despre rețete intens și de pregătire.

Nu a fost doar o modalitate de a opri foamea, dar să-și păstreze mintea ascuțită. Oamenii de pe pluta în “Împotriva Soarelui” face acest lucru, de asemenea, pantomiming turnarea unul altuia cești de cafea fierbinte, și a discuta alimentele pe care le nu se pot aștepta să mănânce din nou înapoi acasă.

Script-ul în “Împotriva Soarelui” este ușor supra-scris, cu caractere exclamând lucruri de genul “Poate dacă aș putea obține unul dintre aceste reviste deschise am putea folosi arcurile ca un cârlig!” Adevărata putere a “Totul este pierdut”, consta în faptul că personajul era singur. A trebuit să se depanează singur într-o tăcere tensionată. A fost o acțiune și a crezut. Există atingeri frumoase, totuși, mici detalii neașteptate, cum ar fi cei trei bărbați care introduc unul altuia, odată ce au urcat în pluta de viață după accident.