Afaceri murdare – Black Mass (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Scott Cooper
Scenariu: Mark Mallouk, Jez Butterworth
Actori: Kevin Bacon, Juno Temple, Johnny Depp, Dakota Johnson, Benedict Cumberbatch
Anul: 2015
Gen: Biografie, Crima, Drama
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Afaceri murdare – Black Mass

În 1970, agentul FBI John Connolly reușește să îl convingă pe temutul gangster James „Whitey” Bulger să colaboreze cu biroul federal de investigații pentru a elimina un dușman comun: mafia italiană din Boston. Drama surprinde povestea acestei alianțe atipice care a scăpat de sub control, permițându-i lui Whitey să evite legea, să-și consolideze puterea și să devină unul dintre cei mai periculoși criminali din istoria orașului.

Luna Gangster continua cu Johnyy Depp in prim plan, noul rol interpretat este in filmul Black Mass care a atacat marile ecrane inca de la inceputul lunii octombrie. Fiind o luna rece prielnica dramelor si horror-ului, cinematografele ne-a dat posibilitatea sa descoperim din sangele rece a gangsterilor. Astfel il zarim pe Depp intr-o noua forma, parca isi iese din dezmortirea ultimelor filme si reuseste sa imbrace o haina de gangster care i-a venit bine si-n filmul Public Enemies (2009).

Plot-ul filmului este influentat de cartea Black Mass si desigur de evenimentele reale. Din spatele personajului nostru care a trait viata de gangster undeva in perioada aniilor 70′. E foarte interesant cum se gaseste o anume placere in inimile cinefililor de a vedea ecranizate anumite caractere care si-au construit propria lume in jurul lor. Devenind adevarati dictatori ai strazilor, oraselor unde acestia isi instaureaza influenta. De aceasta data avem oportunitatea sa exploram partea dark a acestui tip de caracter, sa observam o evolutie spre strafundurile transformarii unei persoane. Ce intampina probleme si le rezolva prin intermediul violentei.


Trailer Afaceri murdare – Black Mass