Aer – Air (2015) film online subtitrat

Regia: Christian Cantamessa
Scenariu: Christian Cantamessa, Chris Pasetto
Actori: Norman Reedus, Djimon Hounsou, Sandrine Holt
Anul: 2015
Gen: SF, Thriller
IMDB: 6.7

loading...

Viitorul este scurt de respirație în “Aer”, o piesă cameră Sci-Fi cu Norman Reedus și Djimon Hounsou ca două mormăieli încărcate cu menținerea unui buncăr subteran guvern după război chimic a prestat suprafața Pământului nelocuit. Această caracteristică IRST pentru joc video proiectant / scriitor creștin Cantamessa are o premisă intrigant și două stele capabile, dintre care niciuna nu este la fel de memorabil utilizate ca s-ar putea spera. Competent artizanale dar în cele din urmă doar OK, suspenser ar trebui să poată parlay apel numele său exprimate “în randamente decente în vânzări-format acasă. Deschidere teatral limitat pe 15 ecrane din SUA 14 august are loc simultan cu o lansare VOD.

La început, Bauer (Reedus) și Cartwright (Hounsou) crește de la tancurile lor de somn, asa cum se intampla la fiecare sase luni. De două ori pe an, acestea sunt trezit din somn artificial și dat în valoare de oxigen doi oră “pentru a finaliza sarcinile necesare pentru a menține acest lucru complex subteran. Sarcina lor este vitală, Aer, dar ele nu sunt VIP-urile aici: E o mică armată de experți științifici și a altor în uitare criogenice, de așteptare pentru ziua în care cunoștințele și abilitățile lor va (sperăm) de ajutor omenirii reconstrui o aparență de civilizație. Ca îngrijitori lor ghici din diferite (probabil de arhivă) știri zărit pe monitoare TV, care ar putea să nu se întâmple ceva timp – se estimează că prejudiciul făcut pentru a atmosferei planetei va împiedica de reinstalare mai sus-sol pentru încă 30 la 150 de ani.

Deși Cartwright este serios idealist față de această misiune și Bauer mai pragmatic cinic, in Aer, cei doi au ajuns la un raport uneori capricios, dar de sprijin reciproc. La urma urmei, ei au doar unul pe altul – “. Ca o familie”, ceva care, în calitate de Cantamessa și dialogul co-scrib Chris Pasetto ne amintește repetitiously, le face de fapt, Cartwright are, de asemenea conversații imaginare – si saruturi imaginare ocazionale – cu Abby (Sandrine Holt ), care e unul dintre geniile din apropiere pe gheață, și a fost aparent soția sa înainte de a totul a mers în iad.