Adventures in Babysitting (2016) Film Online Subtitrat


Regia: John Schultz
Actori: Sabrina Carpenter, Sofia Carson, Max Lloyd-Jones
An: 2016
Gen: Aventura, Comedie, Familie
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Adventures in Babysitting

Jenny Parker, o adolescentă responsabilă şi cu multe realizări, se întâlneşte accidental cu Lola Perez, o tânără lipsită de griji şi dispusă să încalce regulile. Amândouă concurează pentru un post de stagiar în domeniul fotografiei. Dorind să facă nişte bani în plus, Lola pretinde că este prietena lui Jenny şi capătă un post de dădacă. Din momentul în care Helen Anderson, o femeie puternică, îi impune Lolei un set de reguli stricte pe care trebuie să le urmeze, aceasta începe să regrete că şi-a luat acest job. Mai mult decât atât, băiatul mijlociu al familiei este foarte problematic şi cauzează haos în casa pe care Lola trebuie s-o păstreze perfectă.


Trailer Adventures in Babysitting


Review Adventures in Babysitting

Copiii mai tineri – dintre care trei sunt biracial – sunt, de asemenea. Bine rotunjite și includ o regina glamour (Mallory James Mahoney), un bucatar aspirant (Jet Jurgensmeyer). Si un roller-derby iubitoare fată dură (Madison Horcher). Cu toate ca aspectul Mahoney lui veers prea aproape de teritoriul JonBenet Ramsey. Mica actrita transformă personajul Katy într-atât de mult mai mult decât o fată concurs. Trey Gecowets “și Emily Nikki Hahn sunt tweeners care îmbufnată un pic mai mult decât ar trebui. Dar, de asemenea, se dovedesc a fi în valoare de caractere place.

Singurul neajuns al act, în această re-imaginat “Aventuri în Babysitting” este o luptă rap între Jenny și Lola. In primul film, copiii au fost forțați să efectueze un număr de blues. Scriitorii ar fi mers cu blues sau orice gen de rap, altele decât cele pentru că acești tineri au. Abilități de rap limitate considerabil. In plus, scena, în general, este la fel de puțin plauzibilă. Deoarece nu este necesar și că spune multe într-un mic ecran care oferă plin de întâmplări și nebunii.