Adio la Tot Ce a Fost – Goodbye to All That (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Drama
Producator(i): Angus MacLachlan
IMDB: 5,1
Regia: Angus MacLachlan
Actori: Paul Schneider, Melanie Lynskey, Anna Camp

loading...

Dramaturgul și scenaristul sud-bazate pe Angus MacLachlan face debutul regizoral de film ‘Adio la Tot Ce a Fost’ cu acest dezarmantă comedie sex despre un tip pe nume Otto al cărui neatenție nefericit la anumite detalii importante ale existenței sale duce la destramarea căsătoriei sale. Otto, a jucat cu farmec viclean și vulnerabilitate de Paul Schneider, este atât în ​​momentul în care el tinde să discount cum un moment dat s-ar putea face unele daune, ca atunci când a zdrobește scule piciorul în jurul într-un buggy dune cu său în vârstă de nouă ani fiica. Ulterior, că fiica, Edie (Audrey P. Scott, care e minunat), îi spune mama ei Annie (Melanie Lynskey), cum ea a fost rugat pentru tatăl ei, pentru că “Dumnezeu vrea să fie frumos cu el.”

Annie nu se simt ca fiind super-frumos cu el; curând, cu ajutorul unui terapeut foarte ia-taxa, Annie informează Otto că “căsătoria este de peste”, și Otto este în curând pe cont propriu. După ce a aflat de afacerea pe care a determinat acțiunea lui Annie, in Adio la Tot Ce a Fost, Otto întoarce la piscina de dating și este atât de uimit și frustrat de a învăța că interesele de dragoste, atât vechi și noi, jucat de o serie de actrițe atractive care merg de la Heather Graham a Anna Camp la Ashley Hinshaw la Heather Lawless, sunt în mare măsură interesați de care se încadrează în pat cu el și nu de mult altceva.

Există o mulțime de bun distracție ciudat pentru a fi avut ca privitorul râde simultan pe cheltuiala lui Otto și, sperăm, commiserates un pic cu el. În special hilar și cringeworthy este o scenă dintr-un sit nud între Otto și tineri, lissome Mildred (Hinshaw), care e foarte în chat-ul înainte de activitatea sexuală. “Îmi place că aveți bătături pe palme,” Coos Mildred la Otto, și privirea de pe fata Schneider ca el privește palmele distinct ONU-bătătorite (tip funcționează ca un web designer, pentru numele lui Dumnezeu) este de nepretuit in Adio la Tot Ce a Fost.