Adevăr sau provocare – Nerve (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Henry Joost, Ariel Schulman
Actori: Emma Roberts, Dave Franco, Emily Meade
An: 2016
Gen: Aventura, Crima, Thriller
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Adevăr sau provocare – Nerve

Frumoasa liceană Vee descoperă și prinde gustul unui joc online de adevăr și provocare. Problemele apar atunci când tânăra realizează că fiecare mișcare îi este dictată de o comunitate anonimă de “privitori”.

Cu Emma Roberts şi Dave Franco în rolurile principale, „Nerve: Adevăr sau provocare” a surclasat în clasamentul veniturilor generate din încasarile cinematografice comedia românească „#Selfie69”, care a debutat cu venituri de 422.592 lei şi un total de 25.121 spectatori, poziţia a treia în box office-ul de weekend revenind producţiei „Bridget Jones însărcinată”, care a însumat încasări în valoare de 289.124 lei şi 14.497 spectatori.

„Nerve: Adevăr sau provocare” îşi captivează audienţa cu o întrebare simplă: îţi place să priveşti sau să joci? Ceea ce a început online ca un joc amuzant de adevăr sau provocare, în care participanţii îşi asumă riscuri din ce în ce mai mari pentru recompense pe măsură, a devenit în scurt timp un fenomen global. Însă, pe măsură ce numărul utilizatorilor creşte, provocările devin din ce în ce mai periculoase.

„Nerve: Adevăr sau provocare” este regizat de Henry Joost și Ariel Schulman (Catfish, Activitate paranormală 3), scenariul fiind scris de Jessica Scharzer (Povești de groază americane, Febra disco), pe baza romanului autoarei Jeanne Ryan. În film apar Emma Roberts (Povești de groază americane, Noi suntem familia Miller), Dave Franco (Vecini de coșmar, Now You See Me: Jaful perfect), Emily Meade (Cei rămași, Acel moment penibil), Miles Heizer (Numai tată să nu fii!, The Stanford Prison Experiment), Colson Baker (Beyond the Lights, Punk’s Dead: SLC Punk 2) și Juliette Lewis (Dispăruți în Wayward Pines, Ținutul din mijlocul verii).


Trailer Adevăr sau provocare – Nerve