Ace Ventura When Nature Calls (1995) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Ace Ventura Un nebun în Africa
Regia: Steve Oedekerk
Actori: Jim Carrey, Ian McNeice, Simon Callow
An: 1995
Gen: Aventura, Comedie
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Ace Ventura When Nature Calls


Review Ace Ventura When Nature Calls

In aceasta continuare a succesului din 1994 Ace Ventura: Detectivu’ lu’ peste / Ace Ventura: Pet Detective. Jim Carrey revine in rolul celebrului detectiv de animale. Africa e locul si Ace are un nou caz, trebuie sa gaseasca un animal sacru, pe nume Shikaka,. Al prietenosului trib Wachati. Jim Carrey este ajutat in misiunea sa de companionul sau constant. Maimutica Spike.

Ace Ventura alias Jim Carrey, detectivul animalelor din toate timpurile. Posesorul unei tunsori care sfidează legile gravitației și al unei atitudini care sfidează normalul se reîntoarce pe micul ecran. Intr-o mult așteptată și anticipată producție cinematografică Ace Ventura: Un nebun în Africa.

Jim Carrey, cel a cărui carieră a început în mod spectaculos o dată cu ultima comedie americană care a spart box-office-ul, producând senzatie în toată lumea. Ace Ventura: Detectivu’ lu’ Pește, revine cu același fizic extrem de mobil, cu talentele lui comice unice. Dar în alt cadru: în exoticele tărâmuri ale Africii și ale munților Hymalaya. Retras într-un trib local într-o perioadă autoimpusă de penitență și meditație. Ca pedeapsă pentru faptul că nu a putut salva viața unui raton, Ace este convocat la ceea ce va fi cazul vieții lui.

La cererea lui Vincent Cadby (Simon Callow), consulul englez al provinciei Bonai, Ace porneste într-o expediție periculoasă prin junglă însoțit de maimuța Spike și trimisul consulului, Fulton Greenwall (Ian Mcneice). Misiunea lui Ace este, de această dată, să-l găsească pe Shikaka, animalul sacru al ospitalierului și prietenosului trib Wachati și asta înainte de măritișul fiicei șefului tribului. În caz contrar, singura soluție este războiul. Ace pornește într-o cursă contratimp a cărei miză este soarta tribului.