Ace Ventura Pet Detective (1994) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Ace Ventura detectivu’ lu’ pește
Regia: Tom Shadyac
Actori: im Carrey, Courteney Cox, Sean Young
An: 1994
Gen: Comedie
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Ace Ventura Pet Detective

Se numeste Ace Ventura. E cel mai tare detectiv de animale din cati exista. De fapt, singurul in bransa.

Odata cu disparitia lui Fulg de zapada, delfinul-mascota al echipei de fotbal Miami Dolphins, fapt care buimaceste autoritatile chiar in ajunul Super Bowl-ului. Se dovedeste ca singurul om de incredere, singurul cu intuitia potrivita, singurul care cunoaste diferenta dintre un delfin si-o delfina este Ace Ventura. Iar atunci cand rapirea delfinului este urmata de disparitia starului fundas de la Dolphins. Toata lumea are nevoie ca Ace sa preia cazul.

Ignorat de politia din Miami pentru faptul ca nu este un anchetator legal, ingeniosul descoperitor de creaturi neajutorate. Trebuie sa se bazeze doar pe istetimea si neobosita fidelitate a menajeriei personale, ca sa-si faca slujba.

Rolul lui Ace Ventura a reprezentat pentru Jim Carey debutul pe marele ecran.


Trailer Ace Ventura Pet Detective


Jim Carrey

Starul hollywoodian a dezvaluit faptul ca ideea de a scrie o carte pentru copii i-a venit in timp ce ii citea povesti nepotului sau in varsta de trei ani Jackson.
“Uneori, atunci cand te duci la un film, vezi doar un film, nimic mai mult. insa, atunci cand citesti o poveste unui copil, lucrul asta seamana cu o mica felie de paradis”, a declarat Jim Carrey.

Daca va duce pana la capat acest proiect, Jim Carrey va calca pe urmele altor actori celebri care au scris carti pentru copii, precum Julie Andrews, Julianne Moore si Jamie Lee Curtis.

Canadianul Jim Carrey a devenit cunoscut la inceputul anilor ’90, datorita rolurilor din filmele “Ace Ventura: detectivu’ lu’ peste” si “Masca”. El a devenit primul actor care a primit un salariu de peste 20 de milioane de dolari. In 1996, gratie peliculei “Tipu’ de la cablu”. Starul canadian s-a remarcat si in alte comedii cu mare succes de casa. Precum “Tantalaul si Gogomanul/ Dumb And Dumber”, “The Truman Show”, “Eu, cu mine si Irene”. “Dumnezeu pentru o zi” si “Yes Man – Un cuvant poate schimba totul”.