Acasă – Home (2015) DUBLAT Online


Gen: Animatie, Aventura, Comedie, Dublate
Scenariu: Tom J. Astle, Matt Ember
IMDB: 6.7
Regizor(i): Tim Johnson
Actori: Jim Parsons, Rihanna, Steve Martin


loading...

Sinopsis Acasă – Home

Un grup de extratereștri caută refugiu pentru a scăpa de dușmanii lor, ascunzându-se pe Pământ. Când Pământul este cucerit de extrem de încrezătorii Boov, o rasă extraterestră în căutarea unui nou loc pe care să-l considere cămin, toți oamenii sunt mutați dintr-odată, în timp ce toată rasa Boov este ocupată cu reorganizarea planetei.

Dar când o fată plină de resurse, Tip, reușește să evite capturarea, ea se trezește complicea accidentală a unui Boov alungat, pe nume Oh. Cei doi fugari realizează că sunt mult mai mult în joc decât relațiile intergalactice și pornesc încălătoria vieții lor.

Animaţia „Home” este cel mai nou proiect al studiourilor DreamWorks Animation (precedentul fiind „Penguins of Madagascar”). Regizorului Tim Johnson i-a venit ideea de a crea această animaţie după ce le-a citit copiilor săi romanul „The True Meaning of Smekday”, scris de Adam Rex. Împreună cu scenariştii Tom. J Astle şi Matt Ember şi cu autorul cărţii, Rex, aceştia au adus la viaţă cartea şi personajele sale pe marele ecran.

Pământul este ocupat de specia Boov, nişte creaturi simpatice şi inteligente, conduse de către Căpitanul Smek (Steve Martin). După ce aceştia îi mută pe pământeni într-un oraş special construit pentru ei, o fetiţă reuşeşte să scape – Tip (Rihanna). Din cauza prea multor greşeli, Boov-ul Oh (Jim Parsons) este alungat şi fugărit de cei din comunitate. Acesta se va întâlni din întâmplare cu Tip, cu care va forma o legătură de prietenie şi vor porni împreună în cautarea mamei – Lucy (Jennifer Lopez).

Animaţia se axează pe prietenia dintre Oh şi Tip. Cele două personaje realizează în călătoria lor că au multe lucruri în comun. Oh este un harnic, timid, neastâmpărat şi optimist în multe scene.


Trailer Acasă – Home