Academia vampirilor – Vampire Academy (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, Comedie, Fantezie
Producator(i): Richelle Mead, Daniel Waters
IMDB: 5.6
Regia: Mark Waters
Actori: Zoey Deutch, Lucy Fry, Danila Kozlovsky

loading...

Seria Richelle Mead de romane fantasy tineri-adulti peste medie primeste o lansare ecran mai rău decât-formală cu “Academia vampirilor”, care joacă nu numai ca crassest Mashup posibil “Harry Potter” și elemente “Twilight”, dar pare a proiectat pentru a face aceste francize arate ca monumente eterne ale culturii mondiale prin comparație. Acest opera cu disperare ritm săpun adolescente cu colti este puțin probabil să ruleze pe follow-up tachinează sale fadeout, având în vedere wan $ 3.9 weekend-ul de deschidere. Dar vanzarile auxiliare ar trebui să ajute să recupereze în cele din urmă.

Din dorinta de a trăi ca oameni obișnuiți, Rose (Zoey Deutch) și Lissa (Lucy Fry) au reușit un an în lumea din afara inainte de a te târât înapoi la Academia retras Sfântul Vladimir, o instituție foarte Hogwartsian (deși doar pentru liceu hotties) în Montana rural. Acolo, cele ale Moroi (vampiri frumos cu puteri magice) și Dhampir (atletice jumătate uman protectorii lor) cursele sunt cel puțin teoretic protejate de strigoii de ruinare (vampiri rai superstrong care au alergii traditionale la lumina zilei, biserici, mize în inima , etc.). Absența Lissa nu a fost pe cale de a fi tolerate, ca ea este o prințesă Moroi care ar putea reuși Regina Tatiana (Joely Richardson) pe tron.

Instructori și studenți deopotrivă practic se încadrează în trei categorii: bitchy dar fierbinte (directoarea Olga Kurylenko, înseamnă fată Sami Gayle), nerdy dar cam cald (sidekicks Sarah Hyland și Cameron Monaghan), și la doar cald (Danila Kozlovsky ca clocitoare Robert Pattinson pasă băiat rău, Danila Kozlovsky ca trainer lupta chipes Dhampir lui Rose). Cele două eroine încearcă să decidă care băiat drăguț le place cel mai bine a la “Twilight”, în timp ce dissing rivalii și care se ocupă cu semne de rău augur de conspirație în mișcare a la “Potter.” E ca si cum orice prost smallscreen adolescent montaj Meller, deși fără mesaje text (cu excepția cazului în telepatia dintre Rose și Lissa contează), și cu un ritm atât de accelerat ca este o surpriza personajele nu vorbesc în Minnie Mouse stil voci heliu in “Academia vampirilor”.