Academia de Poliţie – Police Academy (1984) Film Online Subtitrat


Regia: Hugh Wilson
Actori: G.W. Bailey, Steve Guttenberg, Leslie Easterbrook, George Gaynes, Kim Cattrall
Anul: 1984
Gen: Comedie
Durata: 96 minute
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Academia de Poliţie – Police Academy

Într-o metropolă care se confruntă cu o criminalitate din ce în ce mai ridicată, primarul, vrând să întărească forțele de ordine, ia hotărârea să nu se mai dea examen de intrare la Academia de Poliție. Oricine vrea să devină polițist, e considerat înscris. Astfel, riguroasa școala este invadată de inadaptabili, tot felul de nebuni și ciudați. Instructorii de aici nu se vor lăsa prea mult impresionați de poantele noilor recruți pentru că vor să scoată din ei polițiști adevărați… Film de mare succes la box office, urmat de șase continuări și un serial de televiziune.

Subiectul filmului este original: din lipsă de candidaţi, o academie de poliţie americană condusă de un moş senil elimină examenele de selecţie (renunţă la cerinţele de studii, standardele de înălţime şi greutate, condiţia fizică şi testele psihologice) şi primeşte ca recruţi pe oricine se înscrie. Ca urmare, infractori de profesie, indivizi fără ocupaţie, obezi şi tot felul de nebuni sunt instruiţi pentru a deveni poliţişti, deşi ofiţerul instructor face tot posibilul să-i determine să renunţe. Recruţii reuşesc, în majoritate, să-şi finalizeze pregătirea şi să devină poliţişti, iar comandantul cel senil se alege cu o felaţie.

Glumele vulgare se succed una după alta; unele au haz, dar altele sunt de prost gust. Filmul combină mai multe tipuri de comic: comicul de caractere, comicul de situaţii şi cel de moravuri. “Academia de Poliţie” e o comedie trivială, dar atât de nebună încât a creat un adevărat cult, fiind realizate nu mai puţin de şapte continuări cu aceleaşi personaje.


Trailer Academia de Poliţie – Police Academy