Academia de Poliţie 2 – Police Academy 2 (1985) Film Online Subtitrat


Regia: Jerry Paris
Actori: Colleen Camp, Steve Guttenberg, Howard Hesseman, Julie Brown, George Gaynes
Anul: 1985
Gen: Comedie
Durata: 87 minute
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Academia de Poliţie 2 – Police Academy 2

Surprinzătorul succes de care s-a bucurat Police Academy i-a determinat pe producătorii săi să filmeze nu mai puțin de șase continuări ale acestei comedii spumoase. A cărei acțiune se desfășoară într-un oraș în care fărădelegea e la ea acasă.

În partea a doua a filmului, Mahoney și cohorta sa de nebuni au trecut deja de perioada de instrucție și trebuie să plece pe urmele adevăraților infractori. Prima misiune pentru foștii cadeți este să oprească inscripționarea obscena a zidurilor orașului de către o bandă locală de golani. Noul șef al secției locale de poliție nu e însă deloc dornic să-i vadă pe absolvenți ducându-și misiunea la bun sfârșit, astfel că va face totul să le zădărnicească eforturile. Din păcate (pentru el), Mahoney și echipa sa pregătesc o răzbunare pe cinste.

Seria Academia de Poliție a devenit atât de populară încât până și Sharon Stone a ținut să joace în ea, celebra actriță fiind distribuită în Police Academy 4.

Scenariul este lipsit de imaginaţie (sunt reluate aceleaşi glume obosite din prima parte), iar acţiunea este plictisitoare. Vulgaritatea şi glumele de prost gust ating cote noi, iar secvenţele penibile depăşesc orice închipuire, concurându-le cu succes pe cele din “Borat”. Personajele sunt caricaturale şi de un prost gust colosal: criminali care plâng la telenovele şi apoi sparg totul în jur, dându-şi ochii peste cap şi urlând cu voci piţigăiate, ochelarişti care au numai roluri de fraieri, poliţişti care mănâncă din castronul în care-şi făcuse pisica nevoile. În concluzie, o comedie plicticoasă cu un umor grobian.


Trailer Academia de Poliţie 2 – Police Academy 2