Absolutely Anything (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Terry Jones
Actori: Simon Pegg, Kate Beckinsale, Sanjeev Bhaskar
An: 2015
Gen: Comedie, SF
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Absolutely Anything (2015)

Neil Clarke (Simon Pegg) este un profesor londonez pe care succesul in cariera si in dragoste il cam ocolesc. El va ajunge insa sa decida, fara sa stie, soarta Pamantului odata ce Consiliul Intergalactic al Formelor de Viata Superioare. O adunatura de extraterestri grotesti ii da puteri nelimitate pentru a determina daca el. Ca reprezentant al omenirii, are suficient discernamant incat sa foloseasca aceste puteri pentru a face bine.

In timp ce se obisnuieste cu ideea de atotputernicie, Neil incearca sa castige dragostea vecinei de jos. Catherine (Kate Beckinsale). La randul ei Catherine se lupta cu o sefa capricioasa si cu un fost iubit obsedat, Colonelul Grant. Care bineinteles nu putea fi decat american. Tarasenia in care e prins Neil nu e completa fara interventia cainelui acestuia. Dennis (vocea lui Robin Williams, in ultimul sau rol) si fara Ray (Sanjeev Bhaskar), prietenul lui cel mai bun.

Filmul surprinde cat de imbatatoare dar si cat de nociva poate fi puterea absoluta. Intr-un mod cat se poate de comic, bineinteles. Ramane de vazut daca Neil va face alegerile corecte.


Trailer Absolutely Anything (2015)


Despre film

Absolut Orice este o știință britanic 2015 film de ficțiune comedie regizat de Terry Jones, și scris de Jones și Gavin Scott. Filmul stele Simon Pegg, Kate Beckinsale, Sanjeev Bhaskar, Rob Riggle, Eddie Izzard și Joanna Lumley. Cu vocile lui Michael Palin, Terry Jones, Terry Gilliam, John Cleese, Eric Idle și Robin Williams în rolul său de film finală.

A fost primul film care a scos toți care trăiesc membrii Monty Python, din 1983, a lui Monty Python Sensul Vieții. De fotografie și de producție principal a început la 24 martie 2014, și sa încheiat la data de 12 mai 2014. filmul a fost lansat în Regatul Unit la 14 august 2015, de către Lionsgate din Marea Britanie. Filmul a avut incasari de 3,8 milioane $ în întreaga lume.