Absolute Deception (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Brian Trenchard-Smith
Actori: Cuba Gooding Jr., Emmanuelle Vaugier, Evert McQueen
Anul: 2013
Gen: Actiune
Durata: 92 minute
IMDB: 4.2/10 din 587 voturi

loading...

Academia Laureat Cuba Gooding, Jr. primește de facturare de top și imaginea sa domină 3/4 de afise publicitare, dar el retrogradat la co-star în Aussie produs thriller Absolute Deception de acțiune, absolut Deception. Un reporter vaduv care trăiesc în New York, este șocat să constate că soțul ei a fost în viață timp de doi ani ascunde în partea de Gold Coast din Australia. Miles Scott a fost gandit pentru a fi pierit într-un accident de masina de foc de trei ani înainte, se dovedește a înscenat moartea sa și a început o viață nouă sub numele de David Archer. Fosta sa soție (Emmanuelle Vaugier), în conformitate cu foc la locul de muncă pentru un articol recent pe nimicitor căderea unui om de afaceri puternic, este abordat de un FBI ofițer (Gooding Jr.), pentru a ajuta la investigarea secrete târziu soțului ei. F.B.I. agent și echipa reporter până la aluzie o echipă AF Hitmen care sunt îndoite pe uciderea pereche. În spatele Terenul este un raider corporative, fiind pus sub acuzare de către guvern, în prezent pe arest la domiciliu în așteptarea procesului. Din limitele sale luxuriante bunuri, el contractante acoliții pentru a scoate newswoman snooping și agentul federal plictisitor in filmul Absolute Deception.

Australienii au o istorie lunga bogata in gen film Absolute Deception datând de cel puțin 50 de ani. Unul dintre talentele stralucind din anii 1970 a fost director de Brian Trenchard-Smith, un favorit de stimat scenaristul / regizorul Quentin Tarantino și publicul de cult deopotrivă. Trenchard-Smith a fost mâna călăuzitoare din spatele doi mele Oz-import favorite, subversiv și sublim, mort-end conduce în și cu asediul de Firebase Gloria. Din păcate, cel mai recent sa nu este la nivelul acestor filmele admirabile, dar ei un thriller de divertisment mic care este o gradație de mai sus unele dintre recente excursii Gooding Jr. a lui.

Absolute Deception nu este tariful tipic de la Gooding Jr., este dotat cu o acțiune câteva stabilite-piese, dar este în esență un dramă cu o sedinta-aici și o urmărire de mașini acolo. Asta e OK, pentru că a fi sincer, am avut de umplere mea a câștigătorului o singură dată Oscar rulează în jurul inarmati un pistol în țări străine. Este evident că se poate ocupa în continuare concerte care necesită mai mult “Absolute Deception”, chiar dacă ei pare că musculare nu a fost flexat in ceva timp. Mi-ar incuraja o revenire la comedie Lite sau chiar un rol de sprijin în ceva de prestigiu. Îmi place atât de mult tip, încât sa oarecum deprimant pentru a viziona-l joace de-al doilea de plumb într-un (nou vârstă) Ozplotaion film, deși el a scoate în mod tipic solida.