A Wife’s Nightmare (2014) Film Online Subtitrat

Regia: Vic Sarin
Actori: Alex Ferris, Spencer List, Jennifer Beals, Dylan Neal, Lola Tash , Tracey Hway
Anul: 2014
Gen: Drama, Mister, Thriller
Durata: 85 minute
IMDB: 6.3/10 din 355 voturi

loading...

“A Wife’s Nightmare” este un fel de film greoaie, să fiu sincer, dar uitam Jennifer Beals merge un drum lung spre răscumpărarea celor două ore o cere. Beals joacă Liz, o femeie fragilă care lucrează din greu pentru a reuși în afaceri și să mențină un cămin fericit pentru sotul ei, Gabe (Dylan Neal), și fiul adolescent ursuz, AJ. Apoi, o zi o fată aparent cu probleme pe nume Caitlin (Katherine McNamara) se prezintă la ușa lor spunând că nu este cunoscut anterior fiica lui Gabe dintr-o relație de lungă în urmă. Caitlin spune mama ei a murit recent, lăsând-o fără bani, așa că trăiește în mașina ei pe pustiire rând. Liz, fiind caritabil, o invită la cină. Curând ea sa mutat în, care, printre altele a trimis hormoni AJ lui sablare prin acoperiș. Cel puțin e un pic mai puțin ursuz.

Pentru a descoperi mai ar intra în filme online A Wife’s Nightmare. Puteți presupune acest cvartet fericit nu rămâne în armonie pentru totdeauna, și că, atunci când notele merge acru, tot cartierul trebuie să acopere urechile. Nici unul dintre evoluțiile sunt manipulate cu orice subtilitate particular sau arta, deși se misca de-a lungul într-un ritm constant. Spre meritul lor, producătorii de asemenea, limita personajele secundare și subplots la un cuplu care se potrivesc confortabil în povestea principală. Hotărând este limitată de material, asa ca este greu pentru a face orice evaluare reală a performanțelor – cu excepția faptului că este întotdeauna bun pentru a vedea Beals, care lumineaza orice ecran.

Să sperăm că lucrează la mai multe proiecte, cum ar fi minunat serie web ei A Wife’s Nightmare, de scurtă durată “Lauren.” Vai, “Lauren”, probabil, nu a plăti ipoteca, în timp ce “Nightmare O soție” va.