A War – Krigen (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Crima, Drama, Razboi
IMDB: 7.1
Regizor(i): Tobias Lindholm
Actori: Pilou Asbæk, Tuva Novotny, Dar Salim


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis A War – Krigen

Claus Pedersen este liderul unei patrule de luptă daneză aflată pe frontul din Afghanistan. Acasă, în Copenhaga, soția lui Claus, Maria, are grijă de cei trei copii. Cel mai mare, Iulius este extrem de afectat de lipsa tatălui său. În timpul unei misiuni de rutină, Claus este prins împreună cu oamenii săi în mijlocul unui schimb de focuri. În încercarea de a-și salva camarazii, Claus va fi nevoit să ia una din cele mai grele decizii din viață, decizie ce va avea consecințe teribile atât pentru el cât și pentru familia sa de acasă care îl așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă. Însă Claus nu se întoarce acasă încununat de glorie ci pentru a înfrunta justiția militară și pentru a se bate pentru integritatea sa și a familiei sale.

De-a lungul ultimului deceniu, am ajuns să ne așteptăm mult de danezi atunci când este vorba de a face filme. Acest film, de asemenea, arată o mulțime de promisiune: scriitor și directorul său Tobias Lindholm a scris, de asemenea, scenariile fantastic Kapringen și cu totul obsedanta Jagten. actorul plumb Johan Philip Asbæk a strălucit în R, Kapringen și Borgen. Are acest talent arată din nou în Krigen? Da, o face.

Cu siguranță, nu. Filmul a descrie excelent atrocitățile războiului din Afganistan, prin ochii comandant de companie Pedersen (Asbæk), care se confruntă cu întrebări și decizii numai soldați trebuie să se ocupe. Probleme de supraviețuire, de moralitate, de moarte și de viață vin în prim-plan într-un film care arată nimic în război este alb-negru.


Trailer A War – Krigen