A Walk in the Woods (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Comedie, Aventura
Scenariu: Michael Arndt, Bill Holderman
IMDB Rating: 6,5
Regizor(i): Ken Kwapis
Actori: Robert Redford, Nick Nolte, Emma Thompson

loading...

Desigur in A Walk in the Woods, este greu de a rezista o oportunitate rara de a observa aceste septuagenari condimentată merge la el cu bucurie, mai ales având în vedere că singura dată Redford și Nolte au fost turnate colegii a fost în văzut-abia 2,013 thriller politic “compania pe care le păstrați. “În zilele noastre, steaua frumos necioplit de” North Dallas Forty “arata mai mult ca un Yeti rumen la față, în timp ce încă-fit Sundance Kid plateste pretul pentru tot ce orbire ultraviolete pe pârtiile de schi. Dar tipii ăștia încă nu știu cum să dețină doar atenția noastră, dar apuca, chiar dacă filmul actual are nevoie de ele mai mult decât au nevoie.

Redford, care este, de asemenea, un producător, in A Walk in the Woods, planificat inițial pe colaborand don nou cu prietenul Paul Newman un deceniu sau cam asa ceva în urmă, când a început să se cap la cap acest proiect bazat pe 1998 cont plină de umor Bill Bryson de aventuri în timp ce drumetii 2180 mile Appalachian Trail. O reuniune cu partenerul său sparring în “Butch Cassidy și Sundance Kid” si “The Sting”, oprit de moartea lui Newman în 2008, ar fi fost un eveniment trebuie să-vedea. Dar mereu volatil și-a exprimat pietriș Nolte și veșnic, se răcește și netedă vorbesc Redford gestiona foarte bine ca o pereche de fixare de tovarășii de drum. Feminista din mine planificat inițial pentru a bash “A plimbare în pădure”, regizat în mod tipic de mijloc-of-the-road de Ken Kwapis (“El e doar nu Asta in tine”), cu o insistență nefericit pe telegraphing aproape fiecare râde. Pe ce motive? Că ambele conduce sunt de cel puțin 30 de ani prea bătrân pentru rolurile lor de la Bryson și prietenul lui desfrânate înstrăinat, Stephen Katz, sunt 44 în carte.

Ar Hollywood au permis, să zicem, Shirley MacLaine și Debbie Reynolds pentru a principale “Bridemaids”? Dar apoi mi-am amintit că Reese Witherspoon in anul trecut “A Walk in the Woods” a fost mai mult de 10 ani mai în vârstă decât real Cheryl rătăcit, care a fost de 26, atunci când ea a traversat Crest Trail Pacific. În plus, puterea de autentic stele nu cunoaște data de expirare și, fără aceste seniori socotit ca o principala atractie, “Un plimbare în pădure” ar fi putut fi unwatchable. Întrucât un solo Witherspoon in rolul nominalizat la Oscar luptat cu demonii ei interioare la fel de mult ca ea a facut elemente “, o plimbare în pădure” este mai mult despre două cunoștințe improbabil trec din nou căi, după o lungă în urmă căderea a cauzat relația lor cu rătăcesc. Redford lui crispat Bryson, in A Walk in the Woods, un scriitor popular de călătorii care este obosit de odihnă pe lauri sale considerabile în timp ce petrece prea mult timp de scris prefețe pentru cărți altor oameni, este într-un funk după ce a participat la o înmormântare. Aceasta este atunci când el spionează un marker pentru traseul Georgia-a-Maine aproape natal New Hampshire.

Împotriva voinței sensibil soția sa britanică de 40 de ani din A Walk in the Woods (Emma Thompson, sub-utilizate ca un radiator de căldură), el decide pe un capriciu pentru a încerca acest test maraton de rezistenta si alege Katz să i se alăture – în primul rând pentru că niciunul dintre celelalte sale prietenii sunt destul de nebun să spun da. Katz, cu sediul în nativ Iowa Bryson lui, susține că faptul că el are mai multe mandate restante împotriva lui este motivul pentru care el sa oferit voluntar la Huff și puff peste munți și văi. Dar când acest afemeiat alcoolic și nepocăit recuperarea admira birurile și realizările îngrămădite în vizuina lui Bryce, este clar Katz dorește un fel de reconectare, de asemenea.

Având în vedere că vagabond de wheezing Nolte poate poticni abia dintr-un avion mic, probleme muta un pic încet la început, dar în cele din urmă ridica. Bryson ar putea fi un gânditor și un vorbitor Katz, dar spre deosebire de “A Walk in the Woods”, există puține revelații profunde sau crize de filosofării pe drum. În schimb, incidente amuzante, întâlniri și ghinioane îngrămădesc ca însoțitorii completați spațiile libere de istoriile lor personale. Fi prevenit: Există o abundență R-evaluat de limba sărat, ceea ce cu Bryson predispuse la exprimarea ce un urs face în pădure și să îmbrățișeze Katz angajat al F-cuvânt, precum și de afaceri zburdalnic non-explicit implicite in filmul A Walk in the Woods.