A Single Shot (2013) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Primul glonte
Regia: David M. Rosenthal
Actori: Ophelia Lovibond, Joe Anderson, William H. Macy, Sam Rockwell, Kelly Reilly, Jason Isaacs
Anul: 2013
Gen: Crima, Drama, Thriller
Durata: 116 minute
IMDB: 5.8

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Acest regiune înapoiată neo-noir este cel mai recent film al regizorului David M. Rosenthal, care a atras unele momente onest din formula pură în drama 2011 “Janie Jones”, despre un tată înstrăinat si fiica, care se conecteze prin redarea muzicii rock împreună. “A Single Shot”, care Matei F. Jones scrisă în baza romanul său cu același nume, este, de fapt cel mai eficace atunci când nimeni nu spune nimic.

Primele 14 de minute ale filmului A Single Shot sunt, în esență fără cuvinte, cu design de sunet detaliat și, imaginile albastre reci ale dimineața devreme West Virginia spun povestea. Un caine latra. Păsări ciripit. Vaci moo. Și cizme greoaie Sam Rockwell ronțăi pe teren în timp ce vaneaza ilegal cerb în pădurile din jurul casei sale remorcă. (Spaniol Edward Grau, care a împușcat superba Tom Ford “A Single Man”, este directorul de imagine.)

loading...

Cu șapca de baseball camuflaj, barba hățișurile și purtare stoic, caracterul Rockwell, John Moon, este în mod clar un om care a căzut pe vremuri grele și se luptă pentru a supraviețui. Dar atunci când vede mișcarea în copaci și apasă pe trăgaci pe pușca, el sfârșește vătămarea și uciderea unei tinere în loc. Firește, el intra in panica, dar în timp ce amestecă pentru a ascunde corpul, el găsește de camping ei improvizat, care include o cutie plină cu bani.

În tradiția filme A Single Shot precum “No Country for Old Men” și “A Simple Plan”, în care oamenii obișnuiți se află în circumstanțe extraordinare, făcând o decizie periculoasă după altul, John ia banii, apoi se trezește ținta ce în ce mai amenințătoare amenințări.

Furtul lui este de înțeles in A Single Shot, având în vedere că a pierdut ferma de lapte de familie la blocarea pieței și soția sa cina-chelneriță, Jess (o Kelly Reilly subutilizate), a reușit să se împreună cu fiul lor. El încearcă să se întoarcă pe calea cea bună. Dar în mod clar de bani aparține cuiva, și nu o persoană bună, ceea ce duce la o paradă de actori (cele mai multe dintre ele britanici), în caz deformat accente de Sud în tatuaje și haine fără valoare.

Printre aceștia se numără Joe Anderson ca drogat musculos cu numele amenințătoare a Obadia și Jason Isaacs ca un sadic omniprezent numit Waylon. Jeffrey Wright apare într-un cuplu de scene ar fi singurul prieten lui John, hard-petreceri Simon, dar caracterul este atât de beat atât de des că este de multe ori imposibil de spus ce spune. Acest lucru este deosebit de problematic în condițiile în care funcția sa principală pare a fi ajuns în actul al treilea pentru a explica John loialitatea interconectate ale diferitelor scuzzballs dintr-un orășel, care sunt după el.

De asemenea, înghesuiți în distribuție este William H. Macy, care ar putea fi un personaj negativ sau doar un oportunist. El joacă un avocat mult timp cu numele imposibil folksy de Daggard Pitt. Cu haina lui carouri de sport, cravată florale din A Single Shot, peruca ieftin, brațul cu handicap si de mers șchiopătat, el este mai mult o colecție de ciudateniile si ticuri decât o persoană reală. Chiar un actor de experiență și versatilitatea Macy nu poate face acest personaj simt ca carne și oase.

Prezența Macy este de fapt o piedică în unele moduri. Rosenthal a citat Joel și Ethan Coen, printre multe realizatorii stimat care l-au influențat aici. Faptul că Macy a jucat memorabil într-una dintre cele mai mari de filme online A Single Shot Frații Coen, “Fargo”, ne amintește numai de inferioritatea “A Single Shot”.

Dar este întotdeauna bun pentru a vedea Rockwell. Mereu. Vorbind de versatilitate, într-adevăr el poate face nimic. Aspru și pietriș John Luna este un rol deosebit de low-cheie pentru el, mai ales în comparație cu cuceritor său, scena-furtul de sprijin rândul său, în această vară în “The Way Way Back” -dar el transmite foarte multe despre caracterul său în mici, subtile moduri.