A Nightmare on Elm Street 5 The Dream Child (1989) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Coșmarul de pe Elm Street 5 Copilul din vis
Regia: Stephen Hopkins
Actori: Robert Englund, Matthew Borlenghi, Kelly Jo Minter, Clarence Felder, Nicholas Mele
Anul: 1989
Gen: Fantezie, Groaza, Romantice
Durata: 89 minute
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis A Nightmare on Elm Street 5 The Dream Child

Alice, care a supravietuit unor intamplari terfiante legate de maleficul Freddy Krueger, se vede iar in situatia in care monstrul incepe sa-i bantiuasca visele. De data aceasta, este cu atat mai rau cu cat Freddy este interesat de mintea copilului pe care Alice il poarta in pantece….Intentia lui este clara: cu ajutorul mamei insarcinate sa se renasca si sa poata ajunge iar in lumea reala. Lupta va fi intr-adevar, intre Viata si Moarte, si la propriu si la figurat…

Un Coșmar pe Elm Street: The Dream Child, a cincea tranșă din seria Nightmare on Elm Street și cel mai rău sequel vreodată în serie. Chiar mai rău decât un coșmar pe Elm Street 2. Am fost suficient de norocos pentru a obține Nightmare on Elm Street caseta DVD set pentru ziua mea. Si am urmarit toate sechelele. Copilul vis a fost cel mai rău, fără îndoială, am fost surprins prea. Deoarece acestea făceau atât de bine cu ultimele două continuări.

Dar cred că și-au pierdut doar farmecul, povestea a fost doar ridiculizează și nu am fost mulțumit de unde a plecat. Alice tocmai a devenit mai enervant, ea nu e Nancy sau Kirsten. Astfel încât ei transportă acest film pe cont propriu nu a funcționat pentru mine. Freddy este, de asemenea, pierde sperie lui, acest lucru a fost obtinerea doar un pic prostesc.


Trailer A Nightmare on Elm Street 5 The Dream Child