A Nightmare on Elm Street 4 The Dream Master (1988) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Coșmarul de pe Elm Street 4 Stăpânul visului
Regia: Renny Harlin
Actori: Robert Englund, Rodney Eastman, Tuesday Knight, Nicholas Mele, Jacquelyn Masche
Anul: 1988
Gen: Fantezie, Groaza, Thriller
Durata: 93 minute
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis A Nightmare on Elm Street 4 The Dream Master

Răul nu piere niciodată. Cei mai răi nu au pace niciodată, iar sângeratorul Freddy Kruger (Robert Englund) nu face excepție. El este adus din nou la viață pentru a semăna teroare în rândul celor care îndrăznesc să viseze. Însă de data aceasta Freddy are de înfruntat un adversar puternic!

Pe masură ce prietenii ei cad pradă, unul câte unul, maniei lui Freddy, Kristen – o tânără cu capacități telepatice intră într-o misiune disperată cu scopul de a-l nimici pentru totdeauna pe diabolicul asasin și de a salva sufletele disperate ale victimilor sale. Regizat de apreciatul Renny Harlin (Deep Blue Sea, Die Hard 2), având o serie de efecte speciale de-a dreptul spectaculoase și un umor negru apreciabil, acest film este « un horror de cea mai bună calitate, construit cu inteligență și imaginație » (LA Times).

Filmul e foarte bun…la fel ca toata seria de altfel….eu am vazut intai A Nightmare on Elm Street din 2010….si dupa aceea am vazut si restu’ filmelor….Freddy Krueger arata bestial…(in sensul rau:)))….am stat cu sufletu’ la gura tot filmul…si stapanul visului, Robert Englund, isi joaca rolul de minune…ca de altfel toate rolurile horror pe care le-a avut…:)


Trailer A Nightmare on Elm Street 4 The Dream Master