A Nightmare on Elm Street 3 Dream Warriors (1987) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Coșmarul de pe Elm Street 3 Luptătorii din vis
Regia: Chuck Russell
Actori: John Saxon, Craig Wasson, Patricia Arquette, Heather Langenkamp, Robert Englund, Laurence Fishburne
Anul: 1987
Gen: Actiune, Fantezie, Groaza
Durata: 96 minute
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis A Nightmare on Elm Street 3 Dream Warriors

Dacă speri că vei scăpa cu viața, atunci fii sigur că visezi. Fiul renegat al tuturor maniacilor, psihopatul Freddy Krueger, s-a întors pentru a semâna și mai multă teroare printre victimile sale, într-un film halucinant, al cărui scenariu a fost scris în colaborare cu Wes Craven, creatorul seriei Scream 1, 2 și 3.

Ultimii dintre copii de pe Elm Street sunt acum internați sub pază într-un salon de psihiatrie. Freddy însă continuă să le bântuie, visele transformându-le în coșmaruri sinistre. Singura lor speranță este cercetatoarea de vise Nancy Thompson care îi ajută să lupte împotriva cumplitului asasin. Avându-i în rolurile principale pe Patricia Arquette, alături de nominalizatul Premiilor Academiei, Laurence Fishburne, Luptătorii din vis este o adevarată incursiune terifiantă în lumea coșmarurilor!

Inca o continuare destul de buna a primei parti, dar tot nu se ridica la nivelul ei.Actorii au jucat bine si mi-a placut ca in acest film a aparut din nou Nancy din prima parte, dar efectele au fost praf.Totusi tinand vreme in ce vreme a fost facut filmul se iarta.Il recomand celor care le-au placut partile precedente.


Trailer A Nightmare on Elm Street 3 Dream Warriors