A Man Called Ove (2015) Film Online Subtitrat


Titlu original: En man som heter Ove
Regia: Hannes Holm
Actori: Rolf Lassgård, Zozan Akgün, Tobias Almborg
An: 2015
Genuri: Drama, Comedie
IMDB: 7.6
Durata: 116 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis A Man Called Ove

Pot credita un mini-vacanta, pentru a vizita un prieten pentru norocul de a prinde acest film la o casă de artă Richmond. Virginia, ca eu sunt aproape sută la sută sigur că nu s-ar apărea în zona în care locuiesc. Pentru că el (prietenul meu) și soția lui au citit cartea pe care sa bazat povestea. Intrebarea naturală a fost cât de strâns a urmat filmul povestea originală, și cu mici excepții. Ea a capturat esența suficient de bine pentru a descuraja orice dezamăgire.

Imaginea solicită aproape imediat în minte lui Clint Eastwood 2008 filmul “Gran Torino”, iar asemănările sunt multe. Personajul principal Ove (Rolf Lassgård) este un cetățean senior recent pensionat care e soția a murit recent, iar codul său sever conservator de etică este afișat în modul în care el încearcă să pună în aplicare codurile administrative ale asocierii sale bloc de cartier.

A declarat într-un mod non-liniar, povestea ne duce înapoi la Ove copilăria și viața adulți tineri, cu o ofertă și poveste emoționantă cum a cunoscut-soția lui Sonja (Ida Engvoll). Precum și modul în care ambele au reușit să persevereze printr-un accident nefericit care a lăsat-o, dar schilodit determinat să trăiască o viață normală.

Ce ar fi fost o poveste ursuz este categoric adus la viață atunci când un nou set de vecini vine lângă ușa Ove. Iar el își găsește ideile sale de imigranți provocat în mod constant. Unul devine sensul că Ove în nici un moment nu vrea să fie deranjat cu alte persoane, dar. In același timp, consideră că este imposibil să nu ajungă și să ajute pe cineva într-un timp de necaz sau de criză.


Trailer A Man Called Ove