A Haunted House 2 (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Groaza
Producator(i): Marlon Wayans, Rick Alvarez
IMDB: 4.7
Regia: Michael Tiddes
Actori: Marlon Wayans, Jaime Pressly, Gabriel Iglesias, Essence Atkins, Affion Crockett

loading...

Ori de câte ori mă uit la filme A Haunted House 2 – Casa Bantuita 2 de gasit imagini de groaza, sper pentru o scenă în care fantoma / creatura / indiferent apucă brusc aparatul de fotografiat și începe să tragă propriile sale imagini. Pentru că dacă ești destul de prost pentru a continua înregistrarea, atunci când rahat lovește ventilatorul, meriți să mori oribil și cu o mai bună cinematografie. Fantoma va da-mi o mai bună privire, mai nesigur la lucrurile teribile se face victimei merită. Având în vedere că știe exact ce e pe cale de a merge în jos, se va alege unghiuri mai bune și fotografii. Ca o parodie a filmelor gasit secvențe 2013 a “A Haunted House” a oferit potentialul pentru o scenă ca asta. N-ar fi cunoscut aceasta nu conține o dacă nu am fost atribuit “A Haunted House 2.” Având în vedere că Poliția continuitate ma arestat pentru revizuirea “Red 2” înainte de a vedea “Red”, am transmise “o casa bantuita” înainte de a se aventura la un screening-ul public al sequel sale. Am învățat nu este nevoie de a vedea “A Haunted House” dacă nu doresc o versiune marginal mai bună a materialului care poluează “A Haunted House 2.”

Pentru a recapitula primul film A Haunted House 2 – Casa Bantuita 2: evenimente ciudate, paranormale întâmpla Malcolm (Marlon Wayans), atunci când se deplasează în el cu prietena lui Kisha (Essence Atkins). Aceste evenimente arata suspicios ca “Paranormal Activity”, una dintre multele filme această serie încearcă să parodia. Malcolm angajeaza un psihic care este mai interesat în încercarea de a avea sex cu el decât imaginind ceea ce este cauza aparatele să se deplaseze de la sine. Intr-o intorsatura complot îmi doresc au folosit “Sex and the City”, Malcolm descopera ca Kisha vândut sufletul Diavolului pentru o pereche de pantofi scumpi. Mucho haos rezultă, cea mai mare parte manifestat homofobiei ca reprehensibly unfunny. Într-o scenă nimeni nu poate unsee, Malcolm este violată de duhul cel rău bântuie casa lui, un viol el încarcă pe YouTube de accident. Asta ar trebui să fie amuzant. O mulțime de oameni aparent gândit așa, altfel nu ar avea acest sequel.

“A Haunted House 2 – Casa Bantuita 2” se deschide cu încă posedați Kisha fiind eliminate prin Malcolm și vărul său insuportabil enervant Ray-Ray (Affion Crockett). Dar Kisha nu se va ignorate, astfel încât spiritul ei posedă nou locuința lui Malcolm. Acest lucru afectează nu doar ex Kisha dar noul său stoarce Megan (Jamie Pressly), fiica ei ursuz, adolescent, Becky (Ashley Rickards), și fiul ei Wyatt (Steele Stebbins). De data aceasta, ținta principală a parodie este “Sinister”, deși vaccinuri la “insidios” sunt de asemenea prezente. Cele gresita reconstituiri de filme acasă 8mm criminale celui dintâi nu sunt amuzante, dar sunt cel puțin bine făcut. Scenele “insidios” sunt așa de rău vă simțiți rău pentru actorii din ele, mai ales Cedric The Entertainer, care reia rolul lui ca Tată Williams.

“A Haunted House 2 – Casa Bantuita 2” tonuri jos glumele gay, dar suișurile Streak de cruzime fata de animale. Având o pagină din “The Hangover Part III”, co-scenaristul Wayans încearcă să stoarce kilometraj de benzi desenate din distrugerea grafic țesutului animal viu. Lupta Cocos prezentat în reclame este ridicat direct de la “Hangover III”, deși de data aceasta nu e doar o pasăre furios. Ce se întâmplă să-l confirmă teama mea nefiresc de fani tavan. Reacție facial cocoșul de a încercare de Wayans “să-l (pe care le puteți vedea, de asemenea, în reclame) distruge este singurul râde de a fi avut în” A Haunted House 2. “