A Good Day to Die Hard (2013) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Și mai greu de ucis
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Producator(i): Skip Woods, Roderick Thorp
IMDB: 5.3
Regia: John Moore
Actori: Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Încă de la primul Die Hard, în 1988, John McLane (Willis) s-a aflat în locul nepotrivit la timpul nepotrivit, cu abilitățile și atitudinea ce l-au făcut de neînfrânt, devenind astfel inamicul numărul 1 al teroriștilor din toată lumea. De această dată, McLane se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum in A Good Day to Die Hard, una cu ramificații în toată lumea, căci fiul său înstrăinat, Jack, este prins în ițele unei complicate povești în care este implicat și un mafiot rus, tată și fiu făcând din acest punct tot posibilul pentru a-și proteja unul-altuia viețile și de a elimina pericolul ce amenință însăși democrația.

A acordat, în original, “Die Hard”, John și Holly, probabil, nu ar primi înapoi împreună, fără Hans crashing petrecerea de vacanță Nakatomi. Dar, regizorul John McTiernan a emis un film A Good Day to Die Hard de acțiune de primă rată, care a devenit un clasic instant: vehiculul perfect pentru Willis pentru a prezenta lui înțelept-fund, dar persona ușor vulnerabilă. “Die Hard”, a funcționat pentru că am ajuns să știm McClane (și băieții răi) înainte de numărarea corp a început piling sus.

Un sfert de secol mai târziu, McClane a fost curățat de orice urme reale de caracter tridimensional real. Ne simțim ca și cum ne uitam pe Bruce Willis într-un film A Good Day to Die Hard de Bruce Willis, în care Bruce Willis poate supraviețui la orice în timp ce lua afară de personaje negative, stilul de joc video. “O zi bună la Die Hard” hit-uri de fotografiere la sol, niciodată oferindu-ne o șansă de a obține bitul cel mai puțin implicat cu oricare dintre aceste personaje, inclusiv fiul lui McClane lui acum crescut, Jack (Jai Courtney), care ține amintind “Ioan” ( așa cum el persistă în chemarea tatălui său a fost) niciodată acolo pentru el, chiar dacă se face echipă pentru a lua în jos un număr de criminali ruși la nivel înalt.

McClane crede că merge în Rusia pentru a salva sau cel puțin sprijinul său in filmul A Good Day to Die Hard, fiul său, care a fost acuzat de o infracțiune gravă, dar în termen de 15 minute de la sosirea tatălui său, Jack a mântuială grav o misiune sub acoperire.