A Deadly Adoption (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Rachel Goldenberg
Actori: Will Ferrell, Kristen Wiig, Jessica Lowndes
An: 2015
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis A Deadly Adoption

Sarah Benson este o vânzătoare de hrană organică. Soţul său Robert este un autor de succes, un veritabil guru. Cei doi sunt părinţii unei fetiţe în vârstă de un an pe nume Sully iar Sarah este însărcinată cu al doilea copil. În timp ce sărbătoreau ziua de naştere a lui Sully, Sarah îi cere soţului său să o ducă la o plimbare cu vaporul.

În ciuda avertizărilor lui Robert de a sta departe de doc, Sarah nu ascultă. Se loveşte la cap şi cade în lac. Sarah supravieţuieşte însă pierde sarcina. În plus, nu mai poate avea copii. Cinci ani mai târziu, Robert încearcă să scape de dependenţa de alcool iar Sully suferă de diabet. Robert şi Sarah au decis să adopte copilul lui Bridgette Gibson ce urmează să nască în curând. După ce Bridgette le mărturiseşte că locuieşte într-o clădire pentru oamenii fără adăpost, cei doi decid să o primească în casa lor.


Trailer A Deadly Adoption


Review A Deadly Adoption

După îndelungi speculații sa dovedit filmul nu a fost deloc o comedie / parodie, cu toate că unele momente ar fi putut fi interpretate într-un mod amuzant (deschiderea ușii de garaj fiind una dintre ele), este de fapt un tribut pe viață cu elemente esențiale din filmele lor, care au fost populare cu publicul: un accident de viata-i va schimba, un nou început după câteva luni / ani (apare de două ori în sincronizare perfectă la începutul și la sfârșitul filmului), soțul alcoolic, partener naiv / soție , trecut întunecat care devine toată lumea probleme, un nebun fostul iubit, cel mai bun prieten care stie prea mult pentru binele lui, telefon care se oprește de lucru într-un moment crucial, poliția să se implice prea târziu, salvând ziua se încheie și să nu uităm filmare pistol clasic se întâmplă între aproape toate caracterele într-un rând.

Pentru un fan ocazional pe viață acest lucru va fi un mare film al genului lor iubit pe deplin cu toți biții dramatice care s-au bucurat de-a lungul anilor, implicând actorii + enumerați 2 A, care a atras atenția, pentru a sărbători a 25-a aniversare lor de clișee hilare.