A.D. The Bible Continues (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Rob Evans
Actori: Richard Coyle, Vincent Regan, Adam Levy
Anul: 2015
Gen: Drama, Seriale Online
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

A.D. The Bible Continues SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:


Sinopsis A.D. The Bible Continues

Miniseria A.D. continuă povestea unei alte miniserii de succes, The Bible, explorând evenimentele interesante ce au urmat Crucificării lui Hristos. Crucificarea a fost doar începutul, miniseria urmărind impactul pe care l-a avut moartea lui Hristos asupra mamei Lui și discipolilor, totodată urmărind și modul în care liderii politici și religioși au schimbat lumea.


Trailer A.D. The Bible Continues


Review A.D. The Bible Continues

Roma, născută în Irlanda de Nord şi formată de Surorile Milostivirii, a cunoscut faima în rolul Monicăi din serialul tv „Touched by an Angel” (un trio de îngeri ce doresc să transmită celor deprimaţi şi greu încercaţi că Dumnezeu îi iubeşte şi nu a uitat de ei – a rulat din 1994 până în 2003). Dorind să transmită credinţa la cât mai mulţi oameni, Downey a produs serialul „The Bible” pentru canalul History, un serial văzut doar în SUA de peste 100 de milioane de persoane.

Este cel mai descărcat serial din iTunes şi numărul doi la descărcări pe Amazon. „A.D. – The Bible Continue” continuă istoria din Evanghelii din momentul răstignirii şi învierii lui Isus, trecând prin Faptele Apostolilor pentru a arăta incitanta istorie a primilor creştini şi a dezvoltării Bisericii. Puterea Rusaliilor este arătată ca lucrare a Duhului Sfânt ce transformă discipolii înspăimântaţi în oameni puternici în spirit.

Roma Downey mi-a explicat: „M-am consultat cu preoţi şi cu biblişti ca să fac bine filmul.” Arhiepiscopul Donald Wuerl a fost un consultant cheie, iar în acest videoclip, un preot al Arhidiecezei de Washington, pr. Bill Byrne, explică cum seria ajută la promovarea credinţei catolice. Arhiepiscopul Jose Gomez de Los Angeles a declarat la rândul său: „(Filmul) este o repovestire bogată şi fidelă a Faptelor Apostolilor şi a naşterii şi începuturilor Bisericii pe pământ.

Este o poveste uimitoare – plină de dramă şi de pericol, de sfinţenie şi de eroism. Arătându-ne de unde venim, (filmul) ne oferă noi perspective şi inspiraţie pentru a face faţă provocărilor noii evanghelizări şi misiunii continentale de astăzi.”