A Cinderella Story: If the Shoe Fits (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Michelle Johnston
Actori: Sofia Carson, Thomas Law, Jennifer Tilly
An: 2016
Gen: Familie, Fantezie
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis A Cinderella Story: If the Shoe Fits

A Cinderella Story: If the Shoe Fits este o versiune muzicală contemporană a poveștii clasice Cenușăresei în care ea speră să concureze într-o competiție muzicală pentru un star pop celebru.


Trailer A Cinderella Story: If the Shoe Fits


Review A Cinderella Story: If the Shoe Fits

În “Dacă se potrivește pantof,” stele Carson ca Tessa, care este forțat să însoțească mama ei vitregă rău (Jennifer Tilly) și stepsisters la o competiție Cenusareasa și să lucreze ca asistent lor. În timp ce la competiție, Tessa își dă seama că are ceea ce este nevoie pentru a fi urmatorul Cenusareasa si, desi ezitant la inceput, ea decide că este timpul să-și urmeze inima și să facă visele ei devin realitate, asa ca ea auditii. Thomas Law joaca rolul prințului.

Michelle Johnston, care a produs și coregrafia fostul “Cenușăreasa” rate, regizeaza pic cu un scenariu de Elena Song.

Prima a fost “Cinderella Story” a lovit teatre în 2004, cu Hilary Duff, a jucat in filmul care a făcut peste 70 de milioane $ la box-office. În 2008, Selena Gomez a fost vedeta direct-to-DVD sequel-ul “Un alt Cinderella Story”, care a fost urmat apoi de “A Cinderella Story: Once Upon a Song”, de asemenea, lansat direct-to-DVD, în care “Pretty Mincinoșii mici “stele Lucy Hale a jucat personajul principal.

“O poveste Cenusareasa: În cazul în care se potrivește pantofi” păstrează Carson în familia ABC / Disney. Ea este cel mai bine cunoscut pentru filmul Disney Channel original, “Descendants”, care are o continuare telepic aliniat. În continuare, ea va juca in remake-ul “Aventuri în Babysitting”, care este setat în aer acest an Disney.