A Christmas Carol (1984) Film Online Subtitrat


Regia: Clive Donner
Actori: George C. Scott, Frank Finlay, Angela Pleasence
An: 1984
Gen: Drama, Familie, Fantezie, Craciun
IMDB: 7.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis A Christmas Carol

Adaptat dupa romanul clasic al lui Charles Dickens, A Christmas Carol spune povestea lui Ebenezer Scrooge, un om de afaceri batran si zgarcit, cu o personalitate rapace, posaca si chiar rautacioasa. In ajunul celui de-al saptelea Craciun de la moartea partenerului sau de afaceri, Marley, fantoma acestuia din urma, il viziteaza pe Scrooge, prevestindu-l ca in acea noapte va fi vizitat de trei spirite. Spiritul Craciunului Trecut, Prezent si Viitor, fiecare dintre ele incercand sa ii arate batranului avar greselile vietii sale. Acest lucru chiar se intampla, iar urmarile constituie o poveste senzationala si emotionanta.

George C. Scott este pur și simplu incredibil ca Ebenezer Scrooge. Știm cu toții știm povestea acestui om de afaceri zgârcit, care este bântuit de fantoma partenerului său mort, apoi de alte trei spirite mai târziu, în acea seară. Scott e în mod corespunzător morocănos ca Scrooge. Prea morocănos, de fapt, pentru unii critici susțin că nu este în măsură să proiecteze noua Glee a constatat că el se trezește la dimineața de Crăciun, după spiritele l învețe o lecție valoroasă. Dar, hei, asta este George C. Scott. El niciodată nu o să danseze pe stradă într-o potrivire de bucurie. El are prea multă demnitate, iar Scrooge lui proiectează emoția într-un mod realist.

Performanțele de susținere sunt uniform excelente, astfel cum sunt costumele, muzica si peisaj. 19 Century Londra vine la viata in stil vizionar Clive Donner. Filmul chiar și granițe înfricoșătoare, în mai multe scene care implică spiritele. Cel mai important poveste a moralității strălucește prin în fiecare cadru, totuși.


Trailer A Christmas Carol