600 Millas (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Gabriel Ripstein
Actori: Tim Roth, Kristyan Ferrer, Mónica Del Carmen
Anul: 2015
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 5.9

Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Trailer 600 Millas (2015)

Sinopsis film 600 Millas (2015)

Arnulfo Rubio, un tânăr traficant de arme din SUA în Mexic, este urmărit de agentul ATF Hank Harris. După o greșeală riscantă a lui Harris, Rubio ia o decizie disperată: îl duce pe agent în Mexic. În timp ce acești doi aparenți inamici încep să comunice, ajung într-un loc periculos și curând devine evident că doar încrederea reciprocă le este calea de scăpare.

Recenzie film online 600 Millas (2015)

Tehnica lent cinema cedează recompense în actul al treilea, când Ripstein și a lui DP Alain Marcoen (care lucrează în mod regulat cu Dardenne Bros) etapa a două secvențe de acțiune în lung extins durează, unul cu o camera fixă, iar cealaltă următoare Harris și Arnulfo în timp ce încearcă să supraviețuiască în timpul unui schimb de focuri interior înghesuit. Violentele este discordant și pus în scenă candid – departe de a fi genul de “distanțiere mexican”, care populează multe un film de la Hollywood și mai aproape de modul în care lucrurile ar putea întâmpla de fapt.

Cu toate acestea, o astfel de autenticitate nu este suficient pentru a sigila o narațiune. Care se simte prea subțire, în cele din urmă, chiar dacă performanțele puternice ajuta la susținerea unui timp de funcționare de 85 de minute contractate. Ferrer (Zilele de Grace), este deosebit de bun ca un om tânăr în mod deasupra capului său din get-go. In timp ce Roth păstrează real, ca un om al legii cu Lonesome putin stanga pentru a lupta pentru. Este un viraj care amintește pistolari precaut a jucat în urmă cu două decenii în Reservoir Dogs și Little Odessa, cu toate că de data aceasta el pare a fi prea înțelept și obosit pentru a obține împușcat.