4th Man Out (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Andrew Nackman
Scenariu: Aaron Dancik
Actori: Parker Young, Evan Todd, Chord Overstreet
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 5.9

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Un deliciu de dormit 4th Man Out, centre “al patrulea bărbat Out” în jurul unei medii closeted Joe a cărei cele mai bune muguri prima frâu, apoi se ralia în jurul lui atunci când decide să iasă de ziua lui 24 de ani. Acest lucru 4th Man Out, comedie înduioșător inimă bine lingușitor nu are nume marquee sau un cârlig care atrage atentia, dar sperăm că likability sale pur va apuca unele meritate nișă de teatru și atenție acasă format.

Deșirat, Adam modest (Evan Todd) este un New York, garaj mecanic nordul statului care își petrece cea mai mare parte de ore sale off agățat cu cel mai bun vechiul prieten, Chris (Parker Young). Alături de colegii ortu (Jon Gabrus) și Nick (Chord Overstreet, “Glee”), ei formează un cvartet inseparabil dedicat în mod clasic frate heterosexual la exercitarea de sport, bere, pui și glume homosexuali. Singura problemă e, Adam (care de fapt datat femei în trecut) este gay, iar cifrele este momentul pentru a sparge știri la prietenii lui. Dupa sărbătoare ziua de nastere o noapte de beție, el face acest lucru. Chris încearcă să fii cool despre el din 4th Man Out, nimeni nu prea cu succes; altele sunt nefericit franc în uimire lor.

loading...

Obișnuite toate activitățile-tip ca noapte de poker și hochei-vizionarea meci rândul său extrem de incomode, nou plină cu “E fierbinte pentru mine?” Tensiune. Dar atunci când o fată de lux (Jennifer Damiano), pe care scorurile Chris o dată cu este consternată de insensibilitate sa față de cel mai bun prieten lui iese, tipi primi un semnal de alarmă. Realizând acestea trebuie să fie mai grijulii despre prietenul lor, cei trei agresiv studiu-up pe “chestii gay”, în scopul de a-l sfătuiască asupra vieții sale dragostea tumbleweeds-laminare-în-deșert. Acestea brut, dar bine-intentionate eforturile culminant într-o scenă endearingly amuzant în care Chris din 4th Man Out, Nick si ortu trage Nick off la (oarecum improbabil) primul său bar de homosexuali, în cazul în care toată lumea are o mare de timp.

Frumos țesute în 4th Man Out, subplots cuprind Brooke Dillman ca un vecin judgmentally pios, indiscret; Jordan Lane Pret Chris “oribil superficial regulat bedmate-but-nu-prietena; Doug Moe ca creepiest dintre mai multe date pe Internet rău Adam intalneste cu; și Nick Clark, ca un client garaj care este un potențial Mr. Right pentru eroul nostru. Însă miezul scenariu abilitate judecat Aaron Dancik este relația dintre Adam și Chris, un best-prietenie care se simte întotdeauna adevărată, în ciuda problemelor pe care le îndură.

Deși există ocazional momentul prea larg (în special o secvență misfired în care Adam suflă o întâlnire cu un tip de treaba de vânturi în timpul sesiunii de Makeout), cea mai mare parte umor de aici este atât organice pe care le-ar putea suspecta că excelent exprimate improvizat jumătate liniile lor pe locul. (O secvență finală credite de boacăne și Cantitățile nu face nimic pentru a șterge această impresie.) Nu putea primul filme online 4th Man Out Andrew Nackman lui (după premiat scurt “Paulie”) să fie mai siguri sau abil, materiale tonally amintind de Raymond De Felitta lui 2009 de manipulare indie-comedie dormit suprem, “City Island.” contribuții / proiectare Tech sunt ascuțite.