300 Eroii de la Termopile (2006) film online subtitrat

Regia: Zack Snyder
Actori: Michael Fassbender, Kelly Craig, Lena Headey, Gerard Butler, Stephen McHattie
Anul: 2006
Gen: Razboi, Fantezie, Actiune
Durata: 117 minute
IMDB: 7.8

loading...

I-am dat un rating de patru stele la “Sin City”, filmul 2,005 bazat pe un roman grafic al lui Frank Miller. Acum, așa cum merit, am “300”, pe baza o altă lucrare de Miller. Din filmul anterior, am scris profetic: “Aceasta nu este o adaptare a unei carte de benzi desenate, e ca o carte de benzi desenate a adus la viață și pompat cu steroizi.” Ei trebuie să fi fost de cumpărare steroizi en-gros pentru “300.” Fiecare personaj masculin, inclusiv cocoșatul, are muschii un finalist pentru Mr. Universe.

Ambele filme 300 sunt credincioși parcele și desenele lui Miller. “300”, am învăța, reflectă cartea aproape panel-de panou. Ei se sprijine atât de mult pe CGI că multe fotografii sunt în întregime creat-calculator. De ce am dori în primul rând, și nu le place a doua? Poate din cauza subiectului, întotdeauna un loc bun pentru a începe. “Sin City”, regizat de Robert Rodriguez și Miller, este film noir, gen meu preferat, dus la extrem. “300”, regizat de Zack Snyder, este masacru vechi, gen meu cel preferat, luate dincolo de extreme. “Sin City” a conceput vividly- caractere și dialogul stilizate. “300” are caricaturi unidimensionale care vorbesc ca luptători profesionale de înfundare următoare conflict.

Filmul implică o legendar ultima stand-by de 300 de spartani obsedat de moarte împotriva o hoardă plină de persani. Atât de curajos și puternic sunt spartanii care le băț, eviscerarea, taie capul și zeci altfel incomoda de mii de persani în cele din urmă se încadrează la înainte de greutatea de numere copleșitoare. Lecția este că spartanii sunt gratuite, iar persanii sunt sclavi, deși ideea spartan de libertate nu este apetisant (copii sunt bătuți de a le înăsprească).