3 Idiots (2009) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: 3 idioți
Regia: Rajkumar Hirani
Actori: Kareena Kapoor, Aamir Khan, Boman Irani, Sanjay Lafont, Omi Vaidya, Mona Singh, Amardeep Jha
Anul: 2009
Gen: Comedie, Drama
Durata: 170 minute
IMDB: 8.4

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Farhan Qureshi (R.Madhavan) și Raju Rastogi (Sharman Joshi) sunt elevi de la Colegiul prestigiosul Imperial de Inginerie (ICE). Pasiunea lui Farhan este fotografia faunei sălbatice, dar el urmărește un grad de inginerie pentru a potoli setea tatăl său. Raju alege inginerie cu speranța îmbunătățirii situației financiare a familiei sale, dar lipsa lui de încredere în sine duce la clasele sărace. al treilea coleg de cameră și prietenul lor, Ranchoddas “3 Idiots” Shamaldas Chanchad (Aamir Khan), are un interes imens în robotică, și inventează în timpul său liber. Rancho se confruntă în mod regulat mânia directorului colegiului, dr Viru Sahastrabuddhe (Boman Irani), cunoscut sub numele de “Virus”, atunci când el dă răspunsuri creative și neortodoxe din clasa lui 3 Idiots. El trăiește de filozofia care ar trebui să urmărească excelență, ca atunci când se realizează, de succes urmează. Virus este prezentat ca o persoană atât de stricte încât el a provocat sinuciderea propriul fiu prin punerea el sub presiune în exces extrem de strict. Studentul stele de clasa lor este Chatur Ramalingam (Omi Vaidya) poreclit “Toba”, cunoscut pentru tehnicile sale incredibile de memorare, ci mai notoriu pentru flatulență sa mute, dar urât mirositoare, în plus față de atitudinea lui arogantă. Catering pentru ei și de nevoile celorlalți studenti “este Man Mohan, supranumit” milimetru “.

Chatur din filmul 3 Idiots, într-o încercare de a impresiona profesorii lui, se pregătește un discurs în Hindi pentru Ziua Profesorilor. El memorează discursul fără să știe ce înseamnă ca urmare a înțelegerea sa slabă a hindi. Rancho modifică acest discurs prin înlocuirea cuvinte de lauda cu obscenități. Chatur memorează și oferă discursul modificat, umilindu însuși, Virus, și ministrul educației. El promite razbunare impotriva Rancho, și, de asemenea, promite că va fi mai mult succes decât Rancho. Intre timp, Rancho se indragosteste de Pia (Kareena Kapoor), Virus “mezina, care este un student la medicina in rezidenta la spitalul din oraș. Virus încearcă să rupă trio sus, dar în ciuda dificultăților cu care se confruntă, cei trei reușesc să stea ferm.

loading...

Cei trei prieteni continua să împiedice Virus, deși Rancho continuă să înscrie cel mai mare in fiecare examen, în timp ce Chatur este întotdeauna de-al doilea, și Farhan și Raju sunt în mod inevitabil, în cele mai mici cele două poziții. Tensiunile escaladeze ani mai târziu in 3 Idiots, când se rup beat în virus “gospodărie pe timp de noapte, pentru a permite Rancho de a profesa iubirea sa pentru Pia, în timp ce Raju și Farhan urina pe casa” ușii în interiorul complexului. Ei fug la timp, atunci când virusul a le aude în somn. A doua zi, Virus amenință să expulzeze Raju dacă nu acuză Rancho pentru aceste greșelile. În imposibilitatea de a alege între trăda prietenul lui sau a lăsa în jos familiei sale, Raju încearcă fără succes sinucidere, și se termină într-o comă. Dupa terapie intensiva de la Pia și colegi de camera sale, el revine.

Farhan și Raju adopte perspectivele Rancho după acest incident. Farhan decide să continue dragostea sa de fotografie, în timp ce Raju ia un interviu pentru un loc de muncă corporative. El impresionează intervievatorii cu răspunsurile sincere, cu toate acestea simt educația sa săracă și pentru a discuta compania salariul. Un virus susținător al acordării promite să facă examenul final fel de greu ca posibil in 3 Idiots, astfel încât Raju este în imposibilitatea de a absolvi. Pia aude acest lucru, ia Virus “cheile de rezervă și oferă detalii Rancho examenului, înainte ca el și Farhan rupe în Virus birou si fura-l. Raju, cu al său atitudine nou-descoperit, refuză să trișeze și aruncă hârtia departe. Dar Virus prinde trio și le expulzează pe loc. Pia l aude și furios îl confruntă la sinucidere fratelui ei, după ce virusul l-au convins într-o carieră în inginerie, în ciuda dragostea pentru literatură. Un Pia suspinând fuge apoi la spital in 3 Idiots.

Cei trei prieteni din 3 Idiots, câștiga o amânare atunci când Virus gravidă fiica mai mare Mona (Mona Singh) intră în travaliu în același timp ca o furtuna grea taie toată puterea și de trafic. Pia instruiește Rancho pentru a livra copilul în sala comună colegiu; pe care o conduce prietenii săi și a studenților a restabili energie electrică prin utilizarea de baterii auto și un invertor de putere de proiectare propriu Rancho lui. Rancho oferă apoi copilul cu ajutorul unui aspirator modificat. După ce copilul este aparent nascuti morti, Rancho iar elevii revigora cu mantra “Aal Izz bine”. Un virus recunoscătoare dă Rancho stiloul spațiu prețios și îl recunoaște ca un student extraordinar in filme online 3 Idiots. El lasă cei trei elevi rămâne pentru examenele finale și absolvent.