13 Sins (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Groaza, Thriller
Producator(i): David Birke , Daniel Stamm
IMDB: 6.3
Regia: Daniel Stamm
Actori: Devon Graye, Mark Webber, Pruitt Taylor Vince, Ron Perlman

Un apel telefonic declanșează un joc periculos de riscant pentru Elliot, un agent de vânzări fără noroc. Jocul promite mari recompense pentru finalizarea a 13 sarcini, fiecare mai sinistră decât alta… El trebuie sa respecte o regula foarte importanta: sa nu spuna nimanui ca joaca acest joc. De asemenea, refuzul uneia dintre sarcini sa

loading...

Director și co-scenaristul Daniel Stamm reprezintă o enigmă moral intrigant aici. El ne prezintă cu un protagonist care efectuează o serie de acte ce în ce mai dezgustătoare și oribile, toate pentru un câștig financiar, și totuși veți găsi neatenție te elimine pentru el. “13 Sins” este un remake al Thai filmului 13 Sins din 2006 “13 Prea iubiților” (de asemenea, cunoscut sub numele de “13 Sins”), dar este total sensibile la disperarea actuale problemele economice americane, precum și un nerăbdător, cultural-driven dorința de a se îmbogăți rapid.

O mare parte din legătura emoțională facem cu filmul 13 Sins vine de la performanțele lui Mark Webber. Ca agent de vânzări milquetoast Elliot Brindle, Webber ne oferă un put-upon Everyman, dar cineva care e decent inimă suficient (și, din fericire, nu se văita despre necazurile lui) pe care doriți să-l vezi reuși. Și jocul el este de acord să joace apoi gorier și grămezile Body Count up, nu putem ajuta, dar empatiza cu el.

Acest om misterios din 13 Sins, fără nume știe Elliot tocmai a fost concediat de la locul de muncă, și că el e pe cale să se căsătorească în câteva zile, și că el și logodnica sa, Shelby (Rutina Wesley), au un copil pe drum. El știe că, din cauza Elliot și-a pierdut slujba, el nu mai are de asigurari de sanatate, ceea ce înseamnă că nu mai poate oferi ingrijire pentru fratele său developmentally cu handicap, Michael (o mare Devon Graye). Și el știe că cras tatăl fraților, rasist (Tom Bower) tocmai a fost dat afară din casa lui de pensionare, ceea ce înseamnă că va trebui să se mute cu Elliot și Shelby-care se întâmplă să fie negru in filmul 13 Sins.

Deja zeci de mii de dolari în datorii înainte de începerea această zi oribile și plină de evenimente, Elliot este de acord cu perspectiva de a face 6,2 milioane de $-rapid. Tot ce trebuie să faceți este să îndeplinească o serie de 13 provocări. După terminarea fiecare, el va descoperi că banii au fost depuse în contul său bancar în cantități crescătoare cu fiecare pas el ia. Dar dacă el scoate sau nu să coopereze în orice moment, el pierde totul și e clar că a fi privit tot timpul.
Provocările sunt inofensive la prima, în cazul în care un pic brut. Ucide o muscă (1000 $). Acum (3000 $) mânca. No. 3 ma facut sa rad cu voce tare, doar pentru tonul crengi în vocea apelantului cum spune el ceva îngrozitor: “! Pentru 5.000 $, face un strigăt copil” Este o vanatoare de măturător de stradă, cu un simț al umorului bolnav. Dar nu ia mult timp pentru cererile de a transforma drastice 13 Sins.