13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Michael Bay
Actori: John Krasinski, James Badge Dale, Freddie Stroma
Anul: 2016
Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB: 7.5

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Trailer 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

Sinopsis 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

Pe data de 11 septembrie 2012, la Benghazi, intr-o Libie scufundata in haos, un grup de militanti islamisti asediaza cladirea in care se afla ambasadorul american Chris Stevens. Aproape imediat, un al doilea atac are loc asupra unei baze CIA din vecinatate. Sase agenti de securitate si fosti soldati de elita sunt angajati pentru a face fata acestor atacuri. Insa, nestiind foarte bine care sunt aliatii si care sunt dusmanii, in fata acestei hoarde de atacatori inarmati, cei sase barbati vor avea parte de provocarea vietii. Vor reusi sa scape cu viata?

Review 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

Intr-un articol din Wall Street Journal intitulat Hollywood merge la Benghazi, fostul contractor de securitate, Mark Geist (ale cărui experiențe reale de viață inspirat parțial acest film) își amintește că testarea seriozitatea cu care “splosions entuziast Michael Bay intenționează să-și spună povestea. Observând că “el are mereu fundul unei fete în fiecare Transformers, Pearl Harbor, The Rock”, Geist a sugerat în glumă un moment în 13 de ore, care s-ar putea găzdui o astfel de lovitură. Dar mintea lui Bay a fost pe lucruri mai înalte. “E ca” Nu, nu vom face asta “,” a declarat Geist WSJ. “Asta mi-a arătat cât de serios a fost despre acest film …”

Absența unor lovituri cap la cap cu titlu gratuit deoparte, 13 ore este foarte mult de afaceri ca de obicei pentru Bay; un baraj de acțiune zgomotoase și în mare parte indescifrabil, cel mai notabil pentru un stil vizual cu ADHD care se casatoreste cu punctul de vedere al skittering unei drone supraalimentat cu ritmul de editare a unui cilindru solo heavy metal. M-am dus în film știind aproape nimic despre atacul septembrie 2012 privind un compus diplomatic american în Libia, și a ieșit să știe chiar mai puțin. Pentru cea mai mare parte, Bay pare să fie cu scopul pentru nihilismul lui Ridley Scott, Black Hawk Down, care a transmis în mod eficient haosul materiei sale din viața reală subiect.

Cu toate acestea, haosul de 13 ore are mai mult de a face cu formă decât de conținut, lăsându-vă cu impresia că nu se luptă, dar în realizarea filmelor lui Bay, care este iadul. Regizorul susține că filmul său “, nu primește deloc politică”, concentrându-se exclusiv pe “ceea ce sa întâmplat pe teren”, dar ar trebui să fie adormit (o perspectiva tentant) să rateze mesajele Fox News-friendly despre crin birocrați -livered și politicieni liberali fiind de vina pentru pierderea de vieți americane.