13 fantome – Thir13en Ghosts (2001) Film Online Subtitrat


Regia: Steve Beck
Actori: JR Bourne, Matthew Harrison, Matthew Lillard, Embeth Davidtz, Tony Shalhoub
Anul: 2001
Gen: Groaza
Durata: 91 minute
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis 13 fantome – Thir13en Ghosts

În urma morţii milionarului Cyrus Kriticos, Arthur, nepotul acestuia, şi familia lui, primesc o casă drept moştenire. Ceea e nu ştie Arthur este că în casa realizată în întregime din sticlă, pe care unchiul i-a lăsat-o, sălăşluiesc 12 fantome ţinute prizoniere de către răposatul lui unchi pentru un scop malefic…

Acum, Arthur şi familia lui sunt hăituiţi în casa din sticlă de căatre revoltatele fantome. O întrebare se ridică: cine este cea de-a 13-a fantomă şi ce legătură are ea cu Arthur?

Nu sunt în măsură să îi acord o notă, pentru că nu sunt un critic, ci doar categorisesc filmele și serialele pe care le urmăresc în plăcut/neplăcut. Fiecare film/serial are povestea sa și nu le poți compara, pentru că au diferite teme. Pe acesta îl încadrez la plăcut. Cele 10 stele pe care le acord sunt pentru că îmi place, la cele care nu-mi plac acordând o stea.

Filmul lui steve beck mi-a placut din punct de vedere al unui fan al genului horror. Scenariul are unele lacune, desi filmul este un remake al anilor ’60 dupa o productie a celor de la “dark castel”, si mai puteau sa finiseze scenariul: mai multe detalii in privinta celor 12 fantome ar fi fost foarte interesanta, desi acest lucru l-am gasit intr-un scurt filmulet pe varianta dvd al filmului, varianta care nu dispune de coloana sonora sau subtitrare in romana.

Efectele speciale ale filmului sunt foarte reusite. Casa de sticla in care se petrece cea mai mare parte din film, este foarte interesanta , s-a renuntat la aceea casa veche si parasita care a devenit un laitmotiv al domiciliului fantomelor din filme, fantomele foarte reusite din punct de vedere stilistic , reusit machiate, si nu sunt transparente ca de obicei.


Trailer 13 fantome – Thir13en Ghosts