12 Runde Reincarcat – 12 Rounds: Reloaded (2013) film online subtitrat

Regia: Roel Reiné
Actori: Chelsey Reist, Randy Orton, Cindy Busby, Sean Rogerson, Brian Markinson
Anul: 2013
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
Durata: 95 minute
IMDB: 5.4/10 din 2053 voturi

loading...

Paramedic Nick Malloy și soția lui Sarah merg acasă după un film 12 Runde Reincarcat, atunci când se produce un accident. Nick încearcă să ajute și de salvare a victimelor: un băiat și o soție și soț. În ciuda eforturilor lui Nick, soția moare; acest sparge Nick complet ca nu sa întâmplat în cariera sa.

Un an mai târziu, Nick și colegii lui paramedic Jay Thompson sunt de gând să lucreze atunci când primesc un telefon de la un șantier abandonat unde găsesc un cetățean moarte. Ei încearcă să-l reinvie, doar pentru a găsi numărul 1 cusute pe burtă și o bombă, in 12 Runde Reincarcat, dar Nick primește un apel, este rugat să-și intensifice în afara ambulanta dupa răspunde ea. Atunci el se trezeste un joc numit 12 Runde de Patrick Heller, munca la negru ca un geniu si folosind Sarah ca un pion. Înainte de explodează ambulanță, uciderea cetățeanului instantaneu și stabilirea Jay foc, deși el supraviețuiește.

Pentru Runda 2, Nick primeste un mesaj text care duce la o parcare în care o mașină așteaptă pentru el. Runda 3, Nick trebuie să găsească un indiciu în mașină. Nick găsește o cutie de chibrituri cu Palace Hotel scris pe ea. Conducerea frenetic la hotel, Nick are o rută alternativă. Un Heller înfuriat amenință să detoneze bomba sub masina, Nick reușește să ajungă Hotel cu doua secunde pentru a cruța.

Runda 4 începe în hotel. Nick conversează cu managerul hotelului, care se poartă un top alb, cu o bila alba pe fata cu numarul “4”, pe ea și o cheie care dangles în jurul gâtului. Realizarea acestui al 4-lea tur de scrutin, in 12 Runde Reincarcat, dar Nick presupune că acest lucru ar putea fi un indiciu.