11.22.63 (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Kevin Macdonald, Fred Toye
Actori: Joanna Douglas, George MacKay, James Franco, Chris Cooper, Jonny Coyne
Anul: 2016
Gen: Drama, SF, Mister, Seriale Online
IMDB: 8.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

11.22.63 SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


Sinopsis 11.22.63

În centrul atenţiei este Jake Epping (James Franco), un profesor de liceu proaspăt divorţat care are parte de o surpriză de proporţii când se duce la diner-ul său preferat, unde amicul său Al (Chris Cooper) face cei mai buni şi cei mai ieftini burgeri. Doar că Al lipseşte doar câteva minute şi când revine pare îmbătrânit şi în pragul morţii. Nevoit să îi împărtăşească lui Jake planul său, Al dezvăluie misterul: în diner se află un portal care te poartă în anul 1960.

Convins că politica moderată a lui John F. Kennedy ar fi împiedicat multe nenorociri din istoria SUA, inclusiv războiul din Vietnam, Al vrea să împiedice asasinarea preşedintelui (titlul mini-seriei este data asasinării preşedintelui), dar un cancer rebel îl forţează să-l implore pe Jake să preia această extraordinară misiune. Reticent la început, Jake va fi curând forţat de împrejurări să folosească portalul.


Trailer 11.22.63


Review 11.22.63

În centrul atenţiei este Jake Epping (James Franco), un profesor de liceu proaspăt divorţat care are parte de o surpriză de proporţii când se duce la diner-ul său preferat. Unde amicul său Al (Chris Cooper) face cei mai buni şi cei mai ieftini burgeri. Doar că Al lipseşte doar câteva minute şi când revine pare îmbătrânit şi în pragul morţii. Nevoit să îi împărtăşească lui Jake planul său, Al dezvăluie misterul: în diner se află un portal care te poartă în anul 1960. Convins că politica moderată a lui John F. Kennedy ar fi împiedicat multe nenorociri din istoria SUA, inclusiv războiul din Vietnam. Al vrea să împiedice asasinarea preşedintelui (titlul mini-seriei este data asasinării preşedintelui). Dar un cancer rebel îl forţează să-l implore pe Jake să preia această extraordinară misiune. Reticent la început, Jake va fi curând forţat de împrejurări să folosească portalul.

Inspirată de un roman al lui Stephen King, mini-seria de opt episoade conţine câteva elemente care o transformă într-un hibrid SF-horror. În primul rând, Jake va afla curând că trecutul refuză să fie schimbat şi că opunerea sa este cu atât mai consistentă cu cât evenimentul de schimbat a avut consecinţe mai puternice în istorie. Opunerea va ajunge la un moment să fie cu totul cataclismică, dar serialul foloseşte şi alte locuri comune ale genului horror pentru a arăta cât de mare este provocarea lui Jake. “You shouldn’t be here”/”Nu ar trebui să fii aici”, i se spune de mai multe ori eroului în primul episod. Ceea ce arată că acrobaţiile sale temporale nu au trecut neobservate. Elemente de thriller, dar şi o poveste de dragoste complică şi mai mult lucrurile în 11.22.63.