10000 de sfinti – Ten Thousand Saints (2015) film online subtitrat

Regia: Shari Springer Berman, Robert Pulcini
Scenariu: Shari Springer Berman, Eleanor Henderson
Actori: Emile Hirsch, Asa Butterfield, Ethan Hawke, Hailee Steinfeld
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama, Muzical
IMDB: 6.2

loading...

“10000 de sfinti, un film care vine-a-vârstă regizat de Shari Springer Berman și Robert Pulcini (care a adaptat scenariul de la romanul lui Eleanor Henderson) dispune de o mulțime de clișee le recunosc de genul. Există un triunghi amoros. Există o rupere-departe de influențele parentale ca copiii creează o familie improvizat. Aceasta are loc în 1988-1989, cu fondul de New York City, la acel moment haotic in istoria sa: revoltele Tompkins Square Park cu violente de stand-off-uri cu poliția, războiul împotriva fără adăpost, yuppies vs. intruși din Est Village, noua amenințare a SIDA, plus post-punk de cautare / dorul în subcultura a “riglă” mișcarea muzică. Asta e mult. Dar e un context extrem de eficient pentru această poveste special, in 10000 de sfinti, a spus cu nostalgie nu, o mulțime de umor, și o serie de personaje cu adevărat watchable. Ei sunt “tipuri”, pentru sigur, dar tipurile sunt date cameră pentru a respira. Este un film sensibil și interesant.

În prima scenă, un băiat pe nume Jude se blochează cu tatăl său sălbatic-copil, Les (Ethan Hawke), în seră improvizată în curtea lor Vermont. Les este în seră, dar și în cușca câinelui cu soția sa, și el se deschide până la fiul său copil cu privire la aceasta, toate în timp ce se aprinde un joint. Povestea spune el, de infidelitate adult, este chestii destul de greu pentru a pune pe copilul tău, dar Les este în mod clar clueless. Apoi Les picături bomba, așa ocazional s-ar putea dor de ea chiar, in 10000 de sfinti, că Iuda a fost adoptată. Jude pare șocat ca înțelegerea sa a tinerilor țăndări sale de viață, și Les spune într-un mod încurajator “, Aristotel a fost adoptat! Lee Majors a fost adoptat!” Scena este un prolog, dar e eficient în crearea atmosfera filmului. Și Ethan Hawke face singur toată țara lucru.

În vârstă de 8 ani băiat în seră crește până la a fi un adolescent (Asa Butterfield), cu un sistem de blocare lung de păr atarna pe întreaga lui față, supărat pe tatăl său (care de atunci a abandonat familia și sa mutat la New York City ), și stau cu cel mai bun prieten Teddy (Avan Jogia), obtinerea pietre și rătăcind fără țintă prin peisajul înghețat de cartierul lor, visând la New York. Totul se schimbă în Ajunul una de Anul Nou, când Eliza (Hailee Steinfeld), in filmul 10000 de sfinti, fiica femeii Les este acum dating în Manhattan, arată pentru o noapte. Eliza vine cu glamour de licărire orașului jurul ei, și un pic de cocaină baggie. Teddy si Jude hover lângă ea, fermecat, usor competitive pentru atenția. În noaptea merge oribil greșit atunci când Teddy îngheață la moarte în zăpadă, dar nu inainte de a pierde virginitatea la Eliza. Ea sfârșește însărcinată, și sarcina lansează tot ceea ce urmează.