1000 post Terra – After Earth (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, SF
Producator(i): Gary Whitta, M. Night Shyamalan
IMDB: 4.9
Regia: M. Night Shyamalan
Actori: Jaden Smith, David Denman, Will Smith


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis 1000 post Terra – After Earth

O aterizare forțată îi aduce pe adolescentul Kitai Raige (Jaden Smith) și pe legendarul său tată, Cypher (Will Smith), pe Pământ, la 1.000 de ani după cataclismul care îi forțase pe oameni să-și părăsească planeta. Cypher fiind grav rănit, Kitai trebuie să pornească singur după ajutor, confruntându-se cu un teren necunoscut, specii modificate de animale, care stăpânesc în prezent planeta, și o creatură extraterestră, care a evadat în timpul aterizării forțate. Tatăl și fiul trebuie să învețe să conlucreze și să aibă încredere unul în celălalt dacă nu vor să-și rateze unica șansă de a se întoarce acasă.

2 personaje, Will Smith, un general legendar si fiul lui care incearca sa urmeze tot o cariera militara. De-aici incep problemele. Will Smith e un actor excelent, insa joaca rolul primului om din istorie care a reusit sa devina “ghost”, adica sa nu aiba sentimente… asa ca avem 2 ore in care Will Smith nu are sentimente, se comporta ca un robot!! Sincer la un moment dat nu mai puteam sa-i suport vocea. Pe urma e Jayden Smith, care imi parea un tanar actor promitator, dar este pur si simplu ridicol in filmul asta (probabil e si regizorul de vina). Nu e un spoiler, pt ca apare si in trailer. Cei 2 se prabusesc pe Pamant, la 1000 de ani in viitor, planeta care intre timp a devenit extrem de periculoasa.

Practic toata natura a evoluat ca sa omoare oameni (cel putin asa povestesc ei). Aici intervine inca o problema… Pamantul nu pare asa de periculos, in afara de clima cu ce e diferit fata de acum??? Cred ca ar fi fost mult mai periculos sa pice in jungla amazoniana actuala… asa ca toata pregatirea filmului, toata povestea devine inutila.


Trailer 1000 post Terra – After Earth